Imi permit sa anim un pic atmosfera pe aici cu cateva aplicatii peste care am dat mai mult sau mai putin accidental:
-JOCURI-
Froggy Jump - pentru cine nu il stie e un joc foarte simpatic, provoaca dependenta, se misca cu un pic de lag pe telefonul meu, dar e acceptabil si foarte distractiv.
Air Penguin - posesorii de iPhone ar trebui sa il stie pe acesta, nu de mult a aparut si pentru Android, pe telefonul meu se misca varza, chiar imposibil de jucat.
Extreme Droid Jump - Un fel de Froggy Jump pentru Android, o versiune foarte light, nu ocupa multa memorie, se misca foarte mine, destul de simpatic actunci cand te plictisesti
-APLICATII-
Backgrounds - face exact ce zice si numele, cu acces la internet, o sa caute o gramada de fundaluri chiar misto pentru telefon care se vad foarte bine
Funny SMS Tones - O colectie de tonuri pt SMS amuzante, utila mai ales pentru cei ca mine care nu isi pot seta ce notificare de mesaj vor sa aiba decat dintre cele pe care le are telefonul din fabrica
Android System Info - E o aplicatie cu care am inlocuit File Expert si Battery Widget. Are si rol de task manager/killer si te informeaza si despre parametri telefonului
Go Launcher EX - Schimba complet telefonul. Schimba complet tema telefonului fara sa fie nevoie de root-are, noi putand alege din o gramada de teme si cel mai misto e ca le putem combina: un buton de la una, o imagine de la alta etc. Plus ca are o gramada de efecte misto si putem trece la tema originala si inapoi in cateva sec.
Cam cu astea m-am omorat in ultima perioada

HTC Wildfire Android 2.2