Salut,
va scriu din pacate pentru prima oara legat de o problema pe care o am. detin un seat leon 1,9 din 2008, 105 cp, 80.000 km cumparat nou leasing. Acum o saptamana dupa un drum de vreo 200 de km la intrarea in Bucuresti a inceput sa se auda un tacanit similar unui sunet fier-fier. Asadar am hotarat sa ma duc la PBA sa observe ce are masina. initial mi-au zis ca este stricat axul cu came si ca trebuie schimbat, reparatie pe care am acceptat-o. Dupa o saptamana si ceva de asteptare, sunt sunat si anuntat ca s-a montat noul ax dar sunetul (tacaneala) nu mai este continua ci se aude de 2-3 ori la fiecare minut. Sunt informat ca ar putea fi un piston care loveste in ax. recunosc cu nu prea ma pricep la mecanica. astept inca devizul pentru partea a doua (piston) - pentru ax am primit un deviz de 4500 ron.
ma intreb daca ati mai auzit de probleme asemanatoare si care a fost solutia.
off topic: m-am convins pe pielea mea ca serviciile celor de pba sunt foarte proaste (promisiuni neonorate, nu raspund la telefon, raspunsuri vagi, lipsa motivatie). As fi inteles poate sa fiu tratat asa daca masina era in garantie dar asa platesc si isi bat joc de mine.
mersi de ajutor,
Alex