Cateva poze cu noile achizitii (volan imbracat in piele cu comenzi - multumita lui Cosmin, logo club seat si cotiera...tweerter-ele, tot de la Cosmin, nu le-am mai pozat pt ca arata la fel ca inainte:)...) si cateva poze de atunci cand am gasit masina lovita . Numai bine.
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe aici dar revin cu noi modificari (de fapt sunt adaugari): 1. Capac motor (care nu pot sa inteleg de ce cei de la seat nu au vrut sa il puna din fabrica) 2. Telescoape capota O sa revin si cu poze maine probabil pentru cei interesati.
e adevarat ca merg si fara capac...mai ales ca nu aduc nici un alt plus fata de aspect (poate e o idee mai silentios motorul la turatii mici ca mai estompeaza un pic zgomotul din partea superioara a lui).
Pozele cu luftul capotei langa parbriz sunt pentru unul din colegi care zicea ca ii statea capota ridicata in acea zona dupa ce a efectuat operatiunea. Numai bine.
P.S.: Un mic filmulet cu capota: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MGSre8PDW_Y[/youtube]
bogdan, da lucrez la ubisoft, sa inteleg ca suntem vecini de servici? cosmin amortizoarele au fost 75ron bucata iar suruburile de fixare 26.5 ron bucata.
bogdan, da lucrez la ubisoft, sa inteleg ca suntem vecini de servici? cosmin amortizoarele au fost 75ron bucata iar suruburile de fixare 26.5 ron bucata.
iesim bogdan....nu prea ti-am vazut masina pe aici, adica am observat la un moment dat un leon alb pe aici acu cateva luni da nu stiu sa iti zic daca era al tau sau nu. Tu unde esti, in cladirea noua gameloft sau in aceeasi cu ubisoftul? 0721981823 - Silviu ma cheama, daca e da un mesaj sau cva si ne vdm prin fata firmei.