"Niceee! Cu bun gust mai ales!"(vlad_m)... exact parerea asta o aveam in minte dupa ce am vazut pozele cu masina lui Stefan. Sper sa o vad si "live" pe strazile Craiovei. Arata super. Felicitari Stefan!
Foarte frumos kitul Stefan! Si vopsitul in 2 culoeri si un pic ( ) i-mi place foarte mult! Per total arata foarte tare si suparat! Singura observatie ar fi la imbinari, lucru semnalizat si de tine. Cand vei rezolva, va fi perfect! Multa bafta!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
@ Ace117....Mersi pt apreciere....Dar exact cum am gandit eu ...vad ca ai gandit si tu...intr-adevar la imbinari mai trebuie putin lucrat....am zis ca mai stau asa... vreo luna si ceva....dupa care vreau sa mi le bag iar in lucru sa iasa mai bine......sper sa imi si reuseasca sa imi iasa mai bine.....
Don't drive faster than your guardian angel can do.... Ex. SEAT IBIZA 1.2 64CP....
vazut vineri in apropiere de statia 30 din craiovita ... frumoasa ... nu am apucat sa vad prea mult ... te-ai bagat in fata mea in giratoriu si dus ai fost ....