bamse scrie:ba sincer, asta e una dintre targhet-urile mele, sa conving clientul pt o masina, de altfel asta e si datoria oricarui vanzator de orice.
eu vreau sa spun ca s-a mai lasat loc de mai bine la noua ibiza pt ca trebuie sa apara noul polo....asta am vrut sa zic....si nu ce ai scris acolo....pt ca am observat ca te-ai simtit putin jignit, chiar daca nu vad de ce.
oricum pe zi ce trece ma atrage din ce in ce mai mult noua ibiza.
merg cu ea si chair ma simt bine in masina....antifonare, directie, stabilitate, suspensie, zgomote(lipsa) sunt foarte ok.......daca iti iei o masina si cineva o admira, nu o sa stea sa se uite ca aripa e mai lunga cu un milimetru decat bara sau chestii din astea de finete....
inteleg ca fiind pe un forum dedicat acestei marci e absolut ok sa taiem si sa spanzuram noul model......dar......nici chiar in halul asta.
nici modelul precedent nu era prea mic la preturi.....ca de altfel toate modelele de la grupul vw de clasa mica.
fabia cand s-a lansat era la fel de scumpa si nci nu avea a/c in standard, geamuri electrice fata de asemenea.
modelul precedent, era 14500 stylance 1.4 benzina.in 3 usi.
asa sunt toate modelele noi lansate....mai asteptam unpic.
pot sa pun pariu ca daca masina ar fi costat 11000, pret care nci ibiza veche la unele oferte precedente nu costa atata, nu v-ati mai fi uitat ca are nu stiu ce tare pe usi, si ca are lufturi nu stiu de care........logic, mi se pare normal.....dar sa avem putin clementa fata de noul model......pt ca e o diferenta mare fata de ce se gaseste pe piata la ora actuala....din toate punctele de vedere al unei masini.......
ati mers cu opel corsa?sau cu de-al de hyundai, sau "masini" din alea.....daca ati mers v-a facut placere?
whatever.....nu mai scriu nimik...
papagiorgio.......poti sa vii la mien sa faci test drive avem si 1.4 si 1.2
cea de 1.4 e stylance si cea de 1.2 reference!
din nou scuze pt cat scriu
Hotarat lucru trebuie sa ajung sa vad si eu una. Bamse, multumesc pentru invitatie, o sa incerc intai la PEX Ploiesti ca e mai aproape. Insa e musai sa vad si eu masina, ma socheaza de-a dreptul cate pareri contra am vazut aici.