26 Apr 2012, 17:45
Vezi ca imediat sub maner e o bucsa rotunda. Deplaseaza acea bucsa intr-o parte, de-a lungul manerului, ori inspre rozeta de care invarti, ori in cealalta, ca nu mai tin minte. Bucsa aia e pe post de siguranta pe axul macaralei.
@Seat leon tdi : nu prea inteleg eu ce vrei sa spui, dar nu ai nici o punte acolo. Acel switch e compus din 2 intreruptoare separate. Unul din ele e deschis(ca echivalenta - nu se aprinde lustra daca-i pe pozitia aia), iar celalalt e inchis (adica lustra e aprinsa). Amandoua sunt in pozitia asta cand pedala nu-i apasata. Cand apesi pedala, starile lor se scimba intre ele. Daca cel la care initial lustra e aprinsa nu face contact bine, atunci se aprinde acel avertizor spira in bord. Daca tot ai zis ca te pricepi la prize, am facut analogia asta ca sa intelegi. Deci acel switch trebuie schimbat tot, ca nu se poate schimba pe bucati, doar jumatatea care nu merge. Sper ca m-am facut inteles acum. Si nu, nu se aprinde si ABS-ul cand e dus acel switch.
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic
Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu
"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod"
"When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...