Revin cu un mic update dupa ultimele interventii, modificari, upgrade-uri:
1- schimbat distributia. La mine se face la fiecare 120.000 km iar asta este a 2-a. Multumit
2- schimbat discuri si placute frana spate (ATE) plus arculete culise etrieri. Multumit
3- montat carcasa filtru polen + filtru polen cu carbon. Alta viata tata, chiar imi pare rau ca nu am facut modificarea asta imediat dupa ce am cumparat masina. Nu inteleg de ce fabrica a decis sa nu mai puna asa ceva la ultimul lot de 1M. Big mistake

.
4- montat oglinda interioara cu senzor antiorbire si senzor de ploaie + schimbat parbriz. Multumit.
5- montat lampa oem in portbagaj, partea dreapta. Da, este utila pt mine.
6- montat parasolare cu lumini. Ok
7- remontat parasolar oglinda retrovizoare. Aici imi dau seama ca e inutil acum, pt ca oglinda cu senzor de ploaie vine mult mai jos decat cea fara si ramane mult spatiu liber pe unde patrunde soarele.
8- reparat microswitch-uri usa sofer si usa dr spate. Extrem de multumit ca e totul functional si nu sunt riscuri sa raman..pe afara cu cheile in masina.
9- gresat mecanism stergatoare. Multumit
10- schimb ulei (liqui moly top tec 4100 5w-40) si toate filtrele, schimbat ulei servo. Multumit as usual.
11- curatat egr. Multumit
12- spalat motor si cutie viteze. E gigea curat. Like it!
13- schimbat garnituri traseu AC. WoW!!! 3-4 rahatele de care a depins confortul familiei 2500 km. Sper ca asta sa fi fost problema cu pierderea de freon (destul de lenta) care ma calca pe nervi de vreo 3 ani (veri). Mega multumit!!
14- reparat lamela aerator central. Era lispa pur si simplu si nu am observat.
15- reparat contact airbag/ claxon. E parfum acum.
16- montat antena GPS AM pe plafon, plus amplificator antena. Ok.
17- schimbat lemele stergatoare fata: Bosch Aerotwin si lamele spate de skoda octavia 2. Multumit.
Ei bine, TOATE aceste multumiri le adresesz inca o data colegului dany19940, pt ca el s-a ocupat de masina