grecutzu2005 scrie:Iarasi o chestie care mi s-a intamplat aseara.
Mergeam la 1500 de ture cu treapta 1. Langa mine o alta masina. Am accelerat amandoi in acelasi timp el avand 160 de cai stock neumblat si aceleasi kg ca mine. cred defapt ca era cu vreo 100 de kg mai usor. Tot a plecat inaintea cuprei si de abea am inceput sa ma misc din treapta 3.
Nu vi se pare ca treapta 1 si 2 sunt cam aiurea gandite?
ace117 scrie:Ai soft RBN, nu?![]()
Alte modificari?
b_13_wrc scrie:ace117 scrie:Ai soft RBN, nu?![]()
Alte modificari?
Da am soft rbn si evacuare... momentan nu ma pot bucura de ea la capacitatea maxima deoarece incepe sa ma lase ambreiaju dar nu este asa mare problema vine unu mai bunpoate si alte "acarete"
![]()
Tu ce faci?? cum iti merge masinutza?? esti multzumit de RBN??
The teacher scrie:b_13_wrc scrie:ace117 scrie:Ai soft RBN, nu?![]()
Alte modificari?
Da am soft rbn si evacuare... momentan nu ma pot bucura de ea la capacitatea maxima deoarece incepe sa ma lase ambreiaju dar nu este asa mare problema vine unu mai bunpoate si alte "acarete"
![]()
Stiu din topicul dedicat , ca esti mapat de RBN , dar la cat de sus ai mers , Alecsm este peste 300
b_13_wrc scrie:ace117 scrie:Ai soft RBN, nu?![]()
Alte modificari?
![]()
The teacher scrie:b_13_wrc scrie:ace117 scrie:Ai soft RBN, nu?![]()
Alte modificari?
![]()
Stiu din topicul dedicat , ca esti mapat de RBN , dar la cat de sus ai mers , Alecsm este peste 300