De-a dreptul impresionant......De fapt nici nu ma asteptam la altceva....Oricum a meritat din plin asteptarea pana masina a fost gata.... Culoarea jantelor in combinatie cu culoarea masinii se imbina demential.....Nu cred ca se potrivea ceva mai bine pentru look-ul "stealth" al masinii..... Se pare ca si finisajele sunt de exceptie...... Bravo Zoli....!!!
Don't drive faster than your guardian angel can do.... Ex. SEAT IBIZA 1.2 64CP....
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Daniel, hold your breath till we get the video. Afterwards, we might all be surprized by its sound I've heard some lovely sounds from Diesel BOVs on youtube. Also the CAI and the Turbo Back sometimes sounds good on Diesels. Cheers!
Mai departe s-a colantat masina, pas cu pas, dupa cum urmeaza: Logo WRC la eleron si masca fatza:
Jante:
Parasolar ClubSeat:
Stickere (numai pe partea stanga):
Logo GTT Racing incadrat in negru. Este clubul lui Onofrei, cu care alaturi de ClubSeat vom partcipa la diferite evenimente tuning, organizate de COX (altele decat 4Tuning ):
Rezultatul final:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Se aude frumos...tipic diesel-ului.....sunt sigur ca in mers se va auzi mai tare....caci turbina va fi in sarcina mai mare....si plus ca va da rezonanta si din capota putin mai mult..... Ace....daca poti sa imi dai detalii....despre cum a fost adaptata la tine supapa....caci am auzit ca pe 2.0 Tdi e mai greu .....Chiar cei de la Racing Nick imi spuneau mai de mult cand m-am interesat pentru niste clienti ca nici nu exista datorita electronicii abundente din calculatorul masinii.....caci eu stiu ca la diesel o supapa vine cu un calculator aditional ECU...
Don't drive faster than your guardian angel can do.... Ex. SEAT IBIZA 1.2 64CP....