andrei.27kim scrie:
tibetan_afurisit scrie:
era sa cad de pe scauncum poate sa arate ... chiar mai bagat in boala ... pot sa incep consilierea???
![]()
iti multumesc mult dar o bere cand vin la o intalnire in galati ... tre sa ajung si pe acolo cat de curand
Phaeton scrie:era sa cad de pe scauncum poate sa arate ... chiar mai bagat in boala ... pot sa incep consilierea???
![]()
iti multumesc mult dar o bere cand vin la o intalnire in galati ... tre sa ajung si pe acolo cat de curand
Fara suparare ... pe mine nu ma innebuneste ... dar cu ocazia asta poate punem de-o afacere![]()
Iti cumperi tu frumusel bara aia de aero... si mie mi-o dai pe aia de cupra ( contra cost bineinteles ) ... ca ne potrivim la culoare
Sa fii tu sanatos sa ti-o iei si vedem noi dupa aia
Phaeton
tibetan_afurisit scrie:Phaeton scrie:era sa cad de pe scauncum poate sa arate ... chiar mai bagat in boala ... pot sa incep consilierea???
![]()
Fara suparare ... pe mine nu ma innebuneste ... dar cu ocazia asta poate punem de-o afacere![]()
Iti cumperi tu frumusel bara aia de aero... si mie mi-o dai pe aia de cupra ( contra cost bineinteles ) ... ca ne potrivim la culoare
Sa fii tu sanatos sa ti-o iei si vedem noi dupa aia
Phaeton
Domnul andrei.27kim,am si eu o rugaminte,eu te-am ajutat cu photoshopul,ajuta-ma si tu pe mine,daca tot nu-l inebuneste bara pe domnul Phaeton,da-i te rog bara pe care vrea s-o ia de la tine la un pret piperat,poate asta il va "imbolnavi"si mai cistig si eu un client.