dany19940 scrie:Al meu e Acer 5610.Nu cred ca se potriveste ceva.
ce ai nevoie ?
la aspect seamana din cate vad
deep scrie:Cablu audio/video + handsfree pe cablu cu telecomanda pt Nokia. Le am de la N95-ul pe care nu il mai am
TIBI_84 scrie:deep scrie:Cablu audio/video + handsfree pe cablu cu telecomanda pt Nokia. Le am de la N95-ul pe care nu il mai am
sunt eu interesat de ele.Lex al meu(scump si drag) mi-a facut vraiste cutia,firele erau bucatele.mufele l-au incantat mai mult
dany19940 scrie:Bateria are codul BATBL50L6 / 11,1v/4000mAh LithiumIon
dany19940 scrie:dany19940 scrie:Bateria are codul BATBL50L6 / 11,1v/4000mAh LithiumIon
Nicio veste inca despre baterie,Deep? Azi am descoperit ca nu-mi mai merge nici TouchPad-ul.Am incercat orice a fost posibil si am si un prieten care face minuni in calculatoare si n-a reusit nici el sa-l resusciteze.Am tras concluzia ca s-a ars,desi oriunde ma uit zice ca functioneaza normal. Poate se potriveste al tau...
deep scrie:dany19940 scrie:dany19940 scrie:Bateria are codul BATBL50L6 / 11,1v/4000mAh LithiumIon
Nicio veste inca despre baterie,Deep? Azi am descoperit ca nu-mi mai merge nici TouchPad-ul.Am incercat orice a fost posibil si am si un prieten care face minuni in calculatoare si n-a reusit nici el sa-l resusciteze.Am tras concluzia ca s-a ars,desi oriunde ma uit zice ca functioneaza normal. Poate se potriveste al tau...
revin cu seria bateriei in jur de pranz. Notebook-ul este Acer Aspire 3005wlmi