Sa vedem:
1.din ce zice unu foarte destept,compara ibiza cu modelele de top de la renault-

sa comparam ibiza cu clio,clio mi se pare ca este o lubenita cu roti,parerea mea.
Clio a obtinut 5 stele,parca,la testele de siguranta.Din cat am inteles testele se fac in jur de 60 km/h.Nu cred ca clio are caroseria mai bine inchegata ca si ibiza ,am vazut cum sunt lonjeroanele,pragurile,usile,stalpii etc.
Un mic exemplu:daca deschizi usa soferului la maxim ,la o frantuzoaica si o mai fortatezi cam 5 mm o sa ramai

cum se misca cu totul stalpul care o sustine.
Nu mai intereseaza daca la 60 km/h nu ma zgarii la genunchi problema e daca la 120 km/h mi se lipeste nr de inmatriculare de frunte

2.am mers cu clio :-loc in spate doar pt copii,la urcare -coborare dai cu capul
-instabilitate

groaznic chiar
-interiorul

miroase a logan
3.am mici dubii ca inginerii care proiecteaza pt F1 fac si bijuteriile care le vedem pe strada
4.nu cred ca poate cineva sa zica ca reno-ul e mai bine proiectat ca o masina din grupul vag (eu repar masini si nu mi-as lua masina franceza sau fiat)
5.daca seat este aiurea inseamna ca si audi este aiurea pt ca audi este detinut de vw si vw de porsche,nu cred ca cel mai bun model de reno se ridica macar la nivelul celui mai prost audi (nu mai comparati audi cu reno ca va faceti de ras)
Am mai auzit o chestie interesanta de la un prieten:nu mi-am luat golf ca nu avea comenzi pe volan si asta are 9814761836164381634 de boxe,asa ca mi-am luat kia
6.ca brand,da reno-ul e mai tare
7.nu mai intereseaza ca seat nu au motoarele lor

,mai bine sa am motor de vw performant decat dci-ul

sau benzinarele care stim cu totii ce pot sa faca
8.gusturile nu se discuta
9.am vazut o emisiune la topgear in care au testat nu mai stiu ce reno performant,leon si inca ceva masini.Defecte
:-leon-cam galagios motorul
-reno-a sarit distributia in timp ce il testau pe pista
10. exeo hmmm... eu zic ca nu se va vinde prea bine in romania deoarece romanii sunt snobi (sa nu incepeti cu calitatea ca stiti foarte bine ca este peste reno,puteti sa ziceti ca este o copie a lui A4 care chiar nu ma deranjeaza,vezi punctul 5 si 7

) si isi cumpara masini scumpe dar stau in cocini si nu au un corn in stomac sau bani de benzina
11.interiorul la reno este mai bine finisat (doar la unele modele)
12.la fiabilitate stiti clar ca s-ul este mai bun ,am unu verisor care are un megane si la 20 000 km a fost nevoit sa isi schimbe niste bucse,bielete,blocul de lumini
Exemple am o gramada,lista poate continua
Daca avem pe aici un posesor de reno pot sa ii spun toate defectele pe care le-a avut sau o sa le aiba la masinuta