Anul trecut mi am luat o ibiza de 1.4 TDI. Acum as vrea sa o dau pentru ca au mai intrat ceva bani si as vrea sa trec la ceva mai puternic. Eu m-am gandit la un 10.500 de euro (cu dotarile care le are: jante aliaj, climatronic, 4 boxe, visinie metalizat, alarma VIPER). Voi ce parere aveti?
dac vrei sa o dai la buy back ... vezi ca la service-uri avem pe cineva de la alto syncro si-ti poate da un raspuns ... iar daca vrei sa o vinzi ... un pret estimativ poti gasi pe site-urile de specialitate de vanzari auto....
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
dac vrei sa o dai la buy back ... vezi ca la service-uri avem pe cineva de la alto syncro si-ti poate da un raspuns ... iar daca vrei sa o vinzi ... un pret estimativ poti gasi pe site-urile de specialitate de vanzari auto....
La buy back se obtine putin....eu am avut multe oferte pe la 10.000 dar nu am dat o. Tot mai sper la 10.500