la dealerul pex o au pusa pe plafonul unei cupra,alaturi de o perehe de schiuri. eu astept sa vad o pereche de role agresive ''cupra'' ,ca tot sunt pasionat
-SEAT LEON 5F Xperience 2.0tdi 184cp -EX-SEAT LEON_2.0tdi BKD 140cp+
Aici, in poza asta: http://www.vwvortex.com/artman/uploads/bike.jpg Cat despre doua pedale putere nu prea cred. In cazul meu ar fi un magar putere. Adica ala care da din picioare si da banii pe bicicleta asta in loc sa puna bani deoparte pt o CUPRA reala
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed! (ex)Motan | (ex)16 Valve
Da, franele sunt hidraulice. Contin un ulei, in loc de lichid de frana. SI daca tot m-am apucat de scris, as vrea sa adaug ca eu mi-as lua un bike din asta. E semi profi.. De fapt, nici macar nu e un produs Seat 100%, doar e brand-uit Seat. Toate componentele sunt doar asamblate in Spania. Furca e Rock Shoxs, franele si schimbatoarele par Shimano. N-am vazut niciodata una live, dar mi-ar place sa am asa ceva.
Da, sunt multe domenii la care nu ma pricep. Chiar daca nu mai am varsta ta, am timp sa invat. Si ca sa-ti raspind la intrebare, din poza pare ca are 3 discuri pedaliere si 8 pinioane in spate. Deci 24. Da' nu bag mana in foc, pentru ca n-am vazut niciuna pan acum.