gamer555 scrie:scriu aici ce am scris si pe grup. au fost cumva organizate intalniri din astea la noi cand a murit Ayrton Senna? sau Richard Burns? sau Colin McRae?
noi am ajuns sa plangem roluri de film, cand am avut adevarate LEGENDE in carne si oase printre noi?
si fara legatura cu motorsportul, a murit nelson mandela ieri. dar nu cred ca are niciun fel de rezonanta pe 4tyunnyng
----
foarte pe scurt, intalnirea de azi cred ca o sa stranga mare parte din miscarea wanna-be-street-racer-coca-style din bucuresti. baietii aia care si-au pus eleron de lemn pe 1310 si bari de fibra pe opelul din 92 ca asa au vazut in Furios si Iute... bajetii aia care scot untul din coajele lor incercand sa schimbe cele 20 de trepte ale cutiei de viteze, ca in film. vad numai commenturi scrise de doctori docenti, bisnitari pusi pe vandut de stickere, care fac "in memoria lui paul walker" stickere cu 0.2 lei si le vand cu 5, dar se cearta pe modele sa nu se copieze, etc.
COCALAREALA !
Ai dreptate Gammer,nici eu nu prea vad prea bine astfel de ''miscari'' in fond cine a fost ?doar un actor,ok a facut filme frumoase ,a fost om bun,a fost idolul multor femei

)si atat,ce ar trebui sa facem?sa plangem pe poza lui la Casa Poporului?:)) ''bulset''

)))))