01. Vlad_TNS 02. gamer555 03. retardel meibi 04. mcbeowolf007 05. marian (s-ar putea sa intarzii) 06. bertzi43 - poate 07. weederash 08. manau cu furia albastra 09. Andreutza + 2 10. gabymarocanul ( :* nu mai plange...) 11. Flavius87 12. paul PBL 13. Remus xx. Bamse 14. Cata si Bebe 15. ct84des 16. b97ukh 17. jambon_jmb: (nu sunt sigur daca voi ajunge), daca am sa ajung va fii prima intalnire:):) yuppiii 18. LPH 19. Dyanna 20. Marius Ibiza ....te asteptam. 21. Fl0ris...sper sa ajung 22. ZiP (sper sa reusesc sa scap de la munca, si pt mine ar fi prima oara )
23. Sandman (sper sa ajung, nu garantez. ar fi prima intalnire!) 24. Miss ALM (Alexandra ) +1
eu am ajuns pana acolo si am primit tel ca a picat un server si a trebuit sa ma intorc la munca am vazut ca a venit si alcohol el e singurul pe care l-am recunoscut dupa nr de inmatriculare am vazut ca a fost ffff multa lume
2008 Leon FR 2.0 TDI BORN CRAZY, IN TIME WE GAIN MORALLITY, AND WE BECOME STUPID AND UNHAPPY... THEN... WE DIE . . .
sorry tipilor si tipelor ... din pacate eu aqm am terminat ... preinfart in lift , s`a lasat cu decopertarea liftului ... si alte alea ! Imi pare rau ! dabea astept sa rad ) ....cu voi de voi O noapte fara incidente , sau ce-a mai ramas din ea !!!!
Apropo de sticker...as avea si eu nevoie de unul !!! Plsss...cine ma poate ajuta,ofer recompensa Mersi frumos..si abia astept sa vad pozele de aseara.Kisses
Sar'na, Cata! U're the best! Acum le iau! Ma bucur sa vad ca va strangeti din ce in ce mai multi si ca spiritul ghei se transmite catre noi si noi generatii Keep up the good work!