C_kst scrie:Super intalnirea de aseara....pacat k nu am putut sta mai mult...
p.s...Mi-a facut un baiat p'acolo 2 3 poze...le vreau si yo
mihaidd scrie:C_kst scrie:Super intalnirea de aseara....pacat k nu am putut sta mai mult...
p.s...Mi-a facut un baiat p'acolo 2 3 poze...le vreau si yo
Si pe la 12:45 te duceai inapoi spre Unirii, mergeai cu 40 la ora, B.U.G. style![]()
Nu am apucat sa te salut, deci salut!
gshadefull scrie:gzhazh, nu am mai ajuns... am vazut doar ca pleaca toata lumea, nu am auzit de MC. Oricum trebuia sa ajung undeva la si 15.
Data viitoare.
Poate facem si noi intr-o zi o intalnire pe lumina, undeva in aer liber, in camp) Sa facem niste poze calumea cu masinile in cerc
stiu eu....
R Z W scrie:super ideea cu pozele, dar asta cred ca deabea la vara se va intampla nici mie nu imi place ca intalnirea este noaptea dar ..., mai ales ca "nene mihai" nu prea mai are chef de facut poze de la o vreme
Bubulutza scrie:poate data viitoare plecam si noi pe un traseu stabilit , macar o parte din drum...ar fi frumos!
nu asa...care incotro...ca nu e fun
stabilim un traseu, si mergem toti (cei care doresc bineinteles) macar o parte din drum...eu am mers dupa cineva cu un toledo model mai vechi...prin toate gropileera buna scurtatura, dar oricum la ora aia nu era trafic deloc se putea merge frumos pe Bulevarde...parerea mea
mihaidd scrie:pai daca nu am mai fost nicaieri dupa... adica am fost la mac si dupa aia acasa.
Ieri am dat o fuga la mare, dar foarte din scurt si nu a putut sa vina nimeni la plimbare (foarte lunga ce-i drept)
La intoarcere pe intuneric deja ma saturasem de toba mea... o sa o pun pe cea stock la loc...
mihaidd scrie:pai daca nu am mai fost nicaieri dupa... adica am fost la mac si dupa aia acasa.
Ieri am dat o fuga la mare, dar foarte din scurt si nu a putut sa vina nimeni la plimbare (foarte lunga ce-i drept)
La intoarcere pe intuneric deja ma saturasem de toba mea... o sa o pun pe cea stock la loc...