Noi am plecat. Am fost, am stat, am pozat un coleg de la clubmazda care si-a lasat masina p-acolo, etc. Ne vedem cand ne vedem. P.S. - primiti si un vw lupo? Si sper sa isi cumpere un alt preten un leon fr tdi galben Seara buna!
[quote="nickydobreanu"]Miercuri, 07 Ianuarie 2008 - Juniorul, orele 20:00 1. Nicky (cred ca e ultima intalnire pana in Iulie 2009 cand va mai prind, ca apoi plec) 2.Bufu(vin cu o bomboana eu )
Miercuri, 07 Ianuarie 2008 - Juniorul, orele 20:00 1. Nicky (cred ca e ultima intalnire pana in Iulie 2009 cand va mai prind, ca apoi plec) 2.Bufu(vin cu o bomboana eu 3.Teacher .....'s ,................. ar trebuii sa vina si JOKO ca e si ziua lui.................. , da si la mine o sa fie cam ultima , cel putin o perioada .....................
Tin sa va anunt ca este f. frig afara , daca nu stam in vreo bomba ,locanta,bodega,crasma,restaurant,bar,cafenea,club(preferabil de ....stiti voi...) eu nu stau decat 5 minute , nu vreau sa inghet aiurea ,sunt prea batran sa mai indur inghetul de afara..... , think pink
Dupa cum stiu unii dintre voi,chiar miercuri pe 7 ian e ziua mea de nastere(si nu ,nu ma cheama Ion ci doar Adrian:D) ,deci cine vine are un cico de la mine .
1. Nicky (cred ca e ultima intalnire pana in Iulie 2009 cand va mai prind, ca apoi plec) 2. Bufu(vin cu o bomboana eu) 3. Teacher 4. MihaiDD 5. Marian
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
1. Nicky (cred ca e ultima intalnire pana in Iulie 2009 cand va mai prind, ca apoi plec) 2. Bufu (vin cu o bomboana eu) 3. Teacher 4. MihaiDD 5. Marian
Stabilim si locatia? Ca la Juniorul, vorba lui Cristi, daca nu avem foc de tabara, nu rezistam mai mult de 10-15 min in ger. Sau ne strangem la Junior si apoi plecam la cico undeva, dar unde? Propuneri...?