Sunt fericit ....ieri am dus masina la vopsit si deja bara fata mi-a finisat-o .... am stat acolo toata ziua ....... maine am sa vin cu niste poze cum se lucreza la masina:P ...... deci stefane sincer nu mai am rabdare .... numai sapt viitoare o sa fie gata pe marti cred
Astazi am fost pana la prietenu asta a meu sa vad cum merge treaba cu masina si se pare ca se lucreaza din greu , pana la urma cred ca va iesi super calumea , mi-a prietenu meu ca atat facem la ea pana iasa perfect , sper sa fie asa cum a zis el sau cel mai bine sa iasa perfect din prima .........
Nu stiu ce culoare sa-mi fac masina ...... am stat si m-am gandit ce ar fii sa mi-o fac gri sobolan sau oare sa raman la grii normal metalizat ............
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Bravo. Faine pozele, te mai asteptam si cu altele. Imi place ca se misca treaba Eu merg pe gri sobolan, prima varianta.(Ca tot spuneai tu ca ai face si jantele tot ceva de genul ala) Acum era bun sa fi facut stopurile ca tot statea masina pe dreapta
Cea mai buna veste care am putut sa o primesc azi a fost ca nu mai pot sa-mi fac masina grii inchis adica prima ca deja a lut vopseaua pt a doua culoare gri metalizat ......... sunt distrus .........
Cea mai buna veste care am putut sa o primesc azi a fost ca nu mai pot sa-mi fac masina grii inchis adica prima ca deja a lut vopseaua pt a doua culoare gri metalizat ......... sunt distrus .........
eu zic sa nu`ti mai faci sange "rau" si sa o iei asa cum s`a pus arata bine vb lu` Nea Remus .. ca doar conducem aceeasi culoare de buburuza
1.4 with strong personality & Cupra looks... called Dulfy