Revin cu impresii:
Km actuali: - 14900
Tocmai ce m-am intors dupa o "excursie" de aproximativ 6000 km.Excursie care a inclus si o tura de circuit pe Nordschleife (vechiul Nurburgring).
Ce pot sa va spun despre masina? ca in sfarsit am simtit cum pleaca spatele, ca pana acuma ziceam ca stiu sa conduc, ca am fost foarte multumit de cum se culca acul vitezometrului - l-am cam tinut lipit de 250(pe kilometraj - vre-o 235 pe GPS), ca desi pare mic, au incaput bagajele

, ca in afara de cateva zgomote la geamuri si la usa dreapta fata masina se comporta OK. M-am obisnuit cu suspensia destul de repede, dar pe distante lungi 1300+ km o simti destul de bine in: coloana, gat... si alte alea
Partea "pozitiva" din punct de vedere al masinii este ca dupa ce am fost pe circuit cu sotia... tot ce a spus a fost... "Vreau mai mult" si se referea la masina... deci o sa incep sa cercetez ce se poate face cu masina - ramane tot asta, desi prima intentie era sa o schimbam - eu nu sunt un fan al modificarii masinilor.
intreba cineva de consum: pe circuit a fost de 20% - nu am mers decat portiuni f mici cu treapta a 5-a, iar viteza medie pe circuit a fost de aprox 90km/h. Per anssamblu a fost undeva la 9.5-10 - cu o viteza medie de aprox 70km/h
De la viteze de 180+ zgomotul devine "destul" de puternic, dar este o combinatie interesanta... motor, vant ... asa ca instalatia audio nu are nici o relevanta la astel de viteze. Eu am bluetooth iar conexiunea cu telefonul pe distatante mari devine problematica, mai ales daca telefonul este conectat si la un receiver GPS.
Farurile adaptive se vad f bien la viteze mici, dar la viteze mari... nu prea simti diferenta - e adevarat ca pe autostrazi si unde se ating viteze ridicate nu sunt curbe suficient de mari ca miscare volanului sa fie suficienta incat farurile sa isi modifice pozitia.
stergatoarele sunt pretty useless la viteze de peste 160km/h - si sunt si zgomotoase.
vopseaua candy white arata bine dar are din punctul meu de vedere o calitate indoielnica...
DAR TOATE ASTEA SUNT DETALII
masina asta are un lucru bun - si ala chiar este bun... motorul

.
Glumesc, evident - acum daca ar fi sa iau un hothatch - tot CUPRA ar fi.