mutumesc pt sfat. am fost deja si precum am spus si mai sus am testat deja cu vag com, si imi spune ca usa sofer deschisa.... ceea ce e clar ca e dusa unitatea inchidere centralizata sofer! as cauta din afara dar nu stiu unde pot gasi!
"Columbia, please repeat, sounded like you said 'OOPS'..."
-Houston Control-
se pare ca problemele au inceput sa apara. dupa ce am schimbat unitatea inchidere centralizata am observat de DEGEABA, exact la fel face, NU MERGE!!! poate oare sa fie ceva siguranta??
o sa merg maine la un dealer autorizat sa vad ce zic si ei
cand am schimbat unitatea inchidere centralizata cu cea noua a functionat vreo 2 zile dupa care aceleasi simptome, merge si nu merge, cand vrea. o sa vad miercuri la dealer ce zice
Am si eu un Altea si nu stiu ce sa cred o fi o problema sau asa trebuie sa fie? Cand reglez oglinda din stanga se mishca si cea din dreapta dar daca dau s-o reglez pe cea din dreapta se regleaza doar dreapta. Oare o fi asa la toate modelele sau e ceva la mine? poate imi spuneti si mie daca e si la voi la fel.va mltumesc mult
Inseamna ca nu are rost sa imi fac probleme pt acest mic amanunt. Va multumesc pentru raspuns si va spun ca la 120 000 KM pe care ii are seat-ul meu inca nu am intampinat nici o problema.
Daca tot am reusit sa dau de voi prin intermediul acestui forum as vrea sa va intreb o kestie legat de aceste cipuri tuning. Seatul meu Altea are un motor 2.0 TDI cu 140 de cai putere si i-am mai adaugat acest cip care "(zic ei)" mi-l face de 170 de cai. Schimbarea se observa prin un consum mai mic si o putere mai mare a motorului dar ceea ce vreau sa va intreb e daca acest cip poate dauna in vreun fel la motor. Va multumesc anticipat si astept parerile voastre
Cam riscanta in opinia mea o asemenea manevra. Am crezut ca ai mers la o firma / prieten/ ruda care are echipamentul necesar ca sa modifice parametrii respectivi si care iti ofera si o garantie. Sunt multe firme care se ocupa de chip tuning.
In situatia ta, nu stiu ce sa zic....Da-mi si mie mai multe detalii despre acest chip, unde l-ai infipt, cat ai dat pe el etc.