Bubulutza scrie:super tare deci OMV 100 e cea mai naspa ...genial
Si eu am bagat prima oara Petrom 99+, era cea mai aproape de dealer...dupa aceea numai OMV 100...O sa incerc din nou Petrom 99+ sa vad daca e vreo diferenta...
Bubulutza scrie:super tare deci OMV 100 e cea mai naspa ...genial
Matrixu scrie:Denumirea tipului de carburant 100, 101, 100000001 nu are nici o legatura cu cifra octanica ci doar vor sa arate ca sunt mai de calitate decat celelalte. Pun astfel de numere tocmai pentru a pune in dilema consumatorii.
LIFEPHORM scrie:Cifra octanica a sortimentului Alto 101 este de minim 98 (conform datelor furnizate de producator)
Bubulutza scrie:LIFEPHORM scrie:Cifra octanica a sortimentului Alto 101 este de minim 98 (conform datelor furnizate de producator)
am citit si eu asta la pompa la Rompetrol...iar m-a bulversat ...ca citisem in cartea tehnica, in franceza...ca trebuie sa pun intre 95 minim si 98 maxim, deci Alto 101 are minim 98, adica poate sa aiba si mai mult, desi traim in Romania...eu ma dusesem tinta la Rompetrol sa pun de 98..ca am citit p'aci pe forum ca ar fi bunicica...dar nu mai avea la pompa...decat 95 sau Alto....