ace117 scrie:Super tare a iesit!
Felicitari Cosmin!
C_kst scrie:cu siguranta e sunet grav acum...
p.s: o sa fie la stand la 4tuning days acum ? D
nickydobreanu scrie:Felicitari, Cosmin, foarte tare!!! Sunt interesat de admisie, zi-ne si noua, te rugam, cat a costat si daca simti vreo diferenta. E mai rapida masina? Sunetul dat de K&N Typhoon e misto? Succes in continuareeeeeeeeeeeeeee! Keep up the good job!
Xel'Naga scrie:C_kst scrie:cu siguranta e sunet grav acum...
asta nu stiu sa zic , la stand la STREET ZONE deja avem 10 masini modificate si cica este cam maximul pentru un club, ce am vb cu Gratian !!
poate vorbesc cu Gratian si facem un stand CLUB SEAT !!![]()
ce ziceti ?
Xel'Naga scrie:asta nu stiu sa zic , la stand la STREET ZONE deja avem 10 masini modificate si cica este cam maximul pentru un club, ce am vb cu Gratian !!
ce ziceti ?
The teacher scrie:Xel'Naga scrie:C_kst scrie:cu siguranta e sunet grav acum...
asta nu stiu sa zic , la stand la STREET ZONE deja avem 10 masini modificate si cica este cam maximul pentru un club, ce am vb cu Gratian !!
ce ziceti ?
Pai vezi ca este un topic dedicat acestui subiect .. , man felicitari pt , admisie dar iti recomand sa imbraci tubulatura , si evacuarea si pe urma ai sa-mi multumesti de sfat![]()
, pe bune la tine da ceva , la mine nu se merita ca nu se simte dar pe motorul tau .................
ace117 scrie:Xel'Naga scrie:asta nu stiu sa zic , la stand la STREET ZONE deja avem 10 masini modificate si cica este cam maximul pentru un club, ce am vb cu Gratian !!
ce ziceti ?
Chiar te rugam, daca ne poti ajuta in acest sens.![]()
Nu stiu daca masina mea va fi gata sau nu pana atunci, insa exista doritori pe acest forum, cu masini frumoase, care ar dori sa participe la acest eveniment.
Aici avem topicul cu pricina:
http://clubseat.eu/viewtopic.php?f=4&t=1493&start=90
Sa ne zici daca putem participa! Multumiri!
The teacher scrie:Cosmine , eu stiu cum trage o Cupra asa ca , nu e cazul , dar pt vreme calda .......................e mai bine asa , ne vedem la 4tuning,
ace117 scrie:Xel'Naga scrie:asta nu stiu sa zic , la stand la STREET ZONE deja avem 10 masini modificate si cica este cam maximul pentru un club, ce am vb cu Gratian !!
ce ziceti ?
Chiar te rugam, daca ne poti ajuta in acest sens.![]()
Nu stiu daca masina mea va fi gata sau nu pana atunci, insa exista doritori pe acest forum, cu masini frumoase, care ar dori sa participe la acest eveniment.
Aici avem topicul cu pricina:
http://clubseat.eu/viewtopic.php?f=4&t=1493&start=90
Sa ne zici daca putem participa! Multumiri!
andy scrie:un spectacol masinuta asta , s-o stapanesti sanatos!![]()