Deci mai multe chesti interesante in ultima vreme :
1. m-au sunat de la PORSCHE si mi-au comunicat ca nu se da pe garantie farul dar sa vada ce mai pot obtine ( eu le-am zis sa se gandeasca bine ca exista si OPC si astia imi da pe garantie )
2. mi-am inmatriculat BORA ( ghici ce nr

B 91 XEL )
3. ieri seara mi-am luat amenda 100 Ron ca '' M-am luat in gura cu ORGANUL de POLITIE

''
POVESTEA : m-au oprit 2 politai si mi-au cerut actele la control .
M-am executat si le-am dat talonul la CUPRA, permisul si buletinul .
Imi da inapoi permisul si buletinul si il vad pe cel cu talonul in mana ca se duce in spatele masini, sta ce sta si apoi vine si imi spune ca se retine TALONUL deoarece masina nu corespunde cu actele.
Eu raman prost deoarece stiam ca masina este NOUA de la dealer si inmatriculata dupa factura .
Ce zice politaiu: Se retine TALONUL deoarece in el scrie SEAT LEON iar pe masina CUPRA !! Deci masina nu este SEAT LEON
Prima data am ramas prost la asa chestie
Ii spun prima data pe un ton frumos ca masina este SEAT LEON CUPRA si asa scrie si pe factura dar nu stiu de ce nu au trecut si pe talon .
EL o tine ca se retine talonul, eu m-am enervat si le-am zis ca plec si ii las cu talonul acolo sa vad ce fac , dau sa plec si imi zice ca am tupeu sa ma iau cu organul in gura , iar eu ii spun ca ei chiar l-au laut in gura

.
Imi frige o amenda de 100 Ron si 2 puncte .
Oricum astept cu nerabdare sa ma mai opreasca alti sa vad ce mai zic .
Pare amuzanta faza dar m-au calcat pe nervi ce prosti pot sa fie .