Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 53

eduardo_didi

18 Apr 2008, 10:11

asa e in Romania deci trebuie aplicate metode a ala Romania daca nu iti schimba capacu sparge faru si gata la casco tata.

Xel'Naga
Subiect Autor

18 Apr 2008, 10:25

eduardo_didi scrie:
asa e in Romania deci trebuie aplicate metode a ala Romania daca nu iti schimba capacu sparge faru si gata la casco tata.

Imi este foarte USOR sa fac asa dar merg pe PRINCIPIUL ca nu e vina mea !! de ce sa nu schimbe pe GARANTIE daca e vina LOR si sa imi maresc eu rata daunei la casco aiurea ??
Poate intelegi ce vreau sa zic , mai ales ca sunt director la asigurari si nu vorbesc aiurea.
Exista si OPC + ca se pot cere si daune morale intr-un proces .
M-am interesat dar sincer as prefera sa nu ajung asa departe si sa imi rezolv pe garantie.
Adica ei isi bat joc de mine ca si client pe BANII mei !! Se vede ca traim in Romania si nu conteaza CLIENTUL !!
Astept cu interes un TELEFON de la ei sa vad ce RASPUNS imi da !!
VA tin la CURENT cu problema mea.
Imagine
Presedinte STREET ZONE Automotive Club
Owner Seat Leon CUPRA 2.0 TFSi 285 cp ( B 90 XEL )
Owner Toyota Corolla 1.4 D4D 95 cp ( B 900 XEL )
Owner VW BORA Nuvolari Concept 140 cp ( B 91 XEL )
cosmin_gabriel_ionita@yahoo.com

STORM

18 Apr 2008, 10:50

Eu am gura de aerisire din partea stanga prinsa in spatele la panoul de sigurante cu 2 soricei de plastic .... au zis ca asa vine din fabrica ( puteam sa mai zic ceva ? )

STORM

18 Apr 2008, 11:01

Asculta-ma pe mine !! Nu te duce la ei cu vb frumoasa ... ca nu rezolvi nimic !! SCANDAL, CIRC II SCUIPI SI II INJURI ca numai asa iti rezolvi problemele. Nu mai suntem pe vremea cand rezolvai ceva cu vorba buna, sunt niste javre ordinare care si-au batut joc de banii tai si inca isi bat .. si asta nu trebuie sa omiti !! Am fost in aceeasi situatie ca si tine, si la toate problemele care le-am avut au zis ca eu sunt de vina. Incercau sa il convinga si pe tata de niste chestii care e inginer auto ... Mi-au spus ca am un defect la sonda de benzina dar este ok si ca mi se pare mie ca mi se misca acul de la dreapta la stanga... iti doresc bafta cosmine

Xel'Naga
Subiect Autor

20 Apr 2008, 00:27

stormbreaker scrie:
Asculta-ma pe mine !! Nu te duce la ei cu vb frumoasa ... ca nu rezolvi nimic !! SCANDAL, CIRC II SCUIPI SI II INJURI ca numai asa iti rezolvi problemele. Nu mai suntem pe vremea cand rezolvai ceva cu vorba buna, sunt niste javre ordinare care si-au batut joc de banii tai si inca isi bat .. si asta nu trebuie sa omiti !! Am fost in aceeasi situatie ca si tine, si la toate problemele care le-am avut au zis ca eu sunt de vina. Incercau sa il convinga si pe tata de niste chestii care e inginer auto ... Mi-au spus ca am un defect la sonda de benzina dar este ok si ca mi se pare mie ca mi se misca acul de la dreapta la stanga... iti doresc bafta cosmine

multumesc mult si sper totusi sa o rezolv cu vorba buna ca de nu o sa mor cu ei de gat ... totusi am dat 28.000 de eur si constat ca nu m garantie :oops: :arrow:
PS: Zilele astea daca a ploua mi s-a udat farul pe interior ca si cum ar fi un acvariu :cry: :idea: :arrow:
Imagine

blowwind

20 Apr 2008, 02:46

frumos peshtishoru de aur :D ... :D:D:D sa le mai pui de mancare boss...
las ca e bine ca a plouat :D le`ai schimbat si apa cu ocazia asta :D
Imagine
Honda Accord 2.4 - VW Polo 1.2 - Subaru Forester 2.5XT
www.streetzone.ro

Puffy

21 Apr 2008, 00:58

blowwind scrie:

Ce bestie esti :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

STORM

21 Apr 2008, 08:28

blowwind scrie:
pai mai dai tu de la tine 2 pesti ma ...=))=))

Xel'Naga
Subiect Autor

30 Apr 2008, 17:26

Deci mai multe chesti interesante in ultima vreme :

1. m-au sunat de la PORSCHE si mi-au comunicat ca nu se da pe garantie farul dar sa vada ce mai pot obtine ( eu le-am zis sa se gandeasca bine ca exista si OPC si astia imi da pe garantie ) :wink: :evil:

2. mi-am inmatriculat BORA ( ghici ce nr :lol: B 91 XEL ) :twisted:

3. ieri seara mi-am luat amenda 100 Ron ca '' M-am luat in gura cu ORGANUL de POLITIE :lol: ''
POVESTEA : m-au oprit 2 politai si mi-au cerut actele la control .
M-am executat si le-am dat talonul la CUPRA, permisul si buletinul .
Imi da inapoi permisul si buletinul si il vad pe cel cu talonul in mana ca se duce in spatele masini, sta ce sta si apoi vine si imi spune ca se retine TALONUL deoarece masina nu corespunde cu actele.
Eu raman prost deoarece stiam ca masina este NOUA de la dealer si inmatriculata dupa factura .
Ce zice politaiu: Se retine TALONUL deoarece in el scrie SEAT LEON iar pe masina CUPRA !! Deci masina nu este SEAT LEON
Prima data am ramas prost la asa chestie :roll: :shock:
Ii spun prima data pe un ton frumos ca masina este SEAT LEON CUPRA si asa scrie si pe factura dar nu stiu de ce nu au trecut si pe talon .
EL o tine ca se retine talonul, eu m-am enervat si le-am zis ca plec si ii las cu talonul acolo sa vad ce fac , dau sa plec si imi zice ca am tupeu sa ma iau cu organul in gura , iar eu ii spun ca ei chiar l-au laut in gura :twisted: :lol: .
Imi frige o amenda de 100 Ron si 2 puncte .
Oricum astept cu nerabdare sa ma mai opreasca alti sa vad ce mai zic .
Pare amuzanta faza dar m-au calcat pe nervi ce prosti pot sa fie . :wink: :idea: :arrow:
Imagine

blowwind

30 Apr 2008, 18:10

eu ma duc sa`mi dau jos sigla cu POLO ... sa se vada doar 1.2 :D:D:D :))=))
Imagine
Honda Accord 2.4 - VW Polo 1.2 - Subaru Forester 2.5XT
www.streetzone.ro

luci&dana
VIP

30 Apr 2008, 18:34

hai sa nu fim rai totusi...cum de naiba au stiut ei ca este Seat?...ca pe spate scrie doar Ibiza, Leon, Toledo....destepti sunt... :D
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4

el_ovy
HVN

30 Apr 2008, 21:13

ba da prosti mai sunt... :shock: :x :roll: :evil:
Seat Leon (1P) 2008 1.6 102cp Candy White

luci&dana
VIP

30 Apr 2008, 21:22

la Seat ca la Seat...dar daca era vreun infinity, sau lexus, sau bugatti...va dati seama ca li se incurca pixul in mana? atentie pentru cei ce au EVO, sa mai puna si un lancer langa :D :D cum a spus si el_ovy...prosti rai frate
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4

Ciosmi

30 Apr 2008, 23:14

foarte tareee=))))!asa ceva nu am mai auzit..:))))
Leon Cupra Mk2 - Stage 2+ | EvoMS Intake | Custom exhaust (3") | H&R Street Performance SS Coilover | Sachs clutch | RS4 FPR | Vis HPFP | Bosch 044 |

b_13_wrc

01 Mai 2008, 01:14

Eu am scos scrisu de pe spate asa ca o sa le dea cu "virgula"!!!
SEAT LEON CUPRA 2.0 TFSI
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 53