Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

Puffy

Card Fill&Go

06 Feb 2008, 15:58

Nu fac reclama, si nici nu am nimic de castigat de pe urma acestui topic...
Doar ca pe mine m-a ajutat in momente in care aveam nevoie de benzina, si eram pe "subzero"...

Fill&Go personal - Intrebari Frecvente

1) Despre produs

a. Unde pot sa folosesc cardul Fill&Go personal ?
Cardul Fill&Go poate fi folosit in reteaua de benzinarii ROMPETROL care afiseaza sigla Fill&Go personal.

b. Care sunt avantajele cardului Fill&Go personal ?
Cardul Fill&Go de la ROMPETROL va ofera urmatoarele beneficii:

* siguranta – pentru ca poti controla fiecare tranzactie
* rapiditate – fiindca eviti aglomeratia de la casa efectuand tranzactia la pompa
* convenienta – carburantul consumat intr-o luna calendaristica se plateste la inceputul lunii urmatoare.

c. Ce pot sa achizitionez cu un card Fill&Go personal ?
Cu cardul Fill&Go personal se poate achizitiona orice tip de combustibil oferit de reteaua ROMPETROL.

d. Cum pot sa intru in posesia cardului Fill&Go personal ?
In primul rand trebuie sa aflati nivelul de alimentare de care puteti beneficia. Acest lucru il puteti realiza:

* sunand la Tel Verde 0800 0800 08 (apel gratuit)
* accesand formularul de inregistrare online de pe acest site
* discutand cu unul din Agentii de Relatii cu Clientii din statiile ROMPETROL care afiseaza insemnele Fill&Go personal.

Pasul urmator pe care trebuie sa il faceti este sa va prezentati intr-o statie ROMPETROL care afiseaza insemnele Fill&Go personal cu urmatoarele acte:

* carte/buletin de indentitate
* fluturas de salariu semnat si stampilat/ adeverinta de salariu/ talon de pensie
* factura de utilitati recenta

e. Daca am nevoie de mai multe carduri Fill&Go personal, le pot obtine ? Cat o sa ma coste mai multe carduri ?
Pe contul unui client pot fi emise mai multe carduri. Costul de emitere al unui card este de 15 RON. Acestea pot fi personalizate cu numele utilizatorului (de exemplu: numele sotiei sau copiilor)

2) Utilizare produs

a. Cand se activeaza cardul Fill&Go personal ? Pot sa il folosesc imediat ?
Cardul Fill&Go se activeaza in momentul semnarii contractului in statia ROMPETROL si il puteti utiliza pe loc.

b. O sa primesc o chitanta pentru tranzactile efectuate ?
Fiecare tranzactie poate fi insotita, la alegerea dumneavoastra, de tiparirea unui bon chiar la pompa. Chitanta fiscala o veti primi ca urmare a platii facturii emise .

c. Cum voi fi facturat ?
Carburantul achizitionat intr-o luna calendaristica se factureaza la inceputul lunii urmatoare.

d. Daca am intrebari ulterioare referitoare la card cui ma pot adresa ?
Sunati la Tel Verde 0800 0800 08 (apel gratuit). Consultantii nostri va stau la dispozitie 24 de ore din 24, de luni pana duminica inclusiv.

3) Securitate produs

a. Cat sunt de sigure tranzactiile ?
Fill&Go foloseste tehnologie de ultima ora si este autorizat de catre Ministerul de Finante.

b. Ce se intampla daca imi pierd sau mi se fura cardul Fill&Go personal ?
Anuntati, sunand la Tel Verde 0800 0800 08 (apel gratuit), pierderea sau furtul cardului Fill&Go personal si cardul va fi blocat. In plus cardul este prevazut cu un cod PIN si nu poate fi utilizat in lipsa acestuia.

Daca nu ati gasit raspuns la intrebarile dumneavoastra sunati la Tel Verde 0800080008

Modalitati de plata
Plata se face in fiecare luna pentru alimentarile din luna precedenta pe baza facturii cu informatii despre alimentare.

Locuri si modalitati de plata

1.La punctele de incasare Fill&Go din statiile Rompetrol, plata se poate face de luni pana vineri intre orele 8:00 – 22:00 si sambata intre orele 8:00 – 18:00.
2.La orice banca din Romania, plata prin transfer bancar (ordin de plata). Este obligatoriu mentionarea urmatoarelor date:

* Beneficiar: S.C. Rompetrol Downstream S.A.
* Banca: BCR, sector 1 cont: RO06 RNCB 0072 0013 3914 0018. Completati, de asemenea, informatii despre numele titularului contractului, numarul facturii platite, numarul de cod client de pe cardul Fill&Go si suma de plata. Ordinul de plata se va trimite pe fax la numarul 021-599.52.01.

Factura detaliata

Pentru a fi permanent informat despre alimentari si plata acestora, puteti beneficia de factura detaliata astfel:

prin introducerea ID-ului si a parolei dumneavoastra, pe site-ul www.fillandgo.ro
contra cost, in urma unei cereri la numarul de Tel Verde 0800 0800 08 non-stop, apel gratuit.

Taxe contract
nr. Taxa Valoare Taxa
01 Taxa emitere card 15 RON
02 Taxa de intretinere anuala 40 RON
03 Taxa de intarziere 0,5% pe zi de intarziere
04 Taxa de emitere card nou 10 RON
05 Taxa reamintire cod PIN 3 RON
01 Taxa emitere duplicat factura 3 RON
01 Taxa emitere factura detaliata 3 RON
Taxele includ TVA, in afara de taxa de intarziere plata factura.

Termene de Plata

O data pe luna se va emite o factura. Termenul de achitare al facturii este de 10 zile de la data emiterii ei.
In ziua de emitere a facturii veti fi anuntat printr-un SMS privind emiterea acesteia.

marian_iam
V.I.P.

06 Feb 2008, 16:07

puffy...la tine cand e scadenta facturii? pe cat a lunii???
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

Puffy

06 Feb 2008, 16:12

Pe 10... da am platit odata pe 20 :oops: si nu a zis nimeni nimic... doar ca m-a sunat una sa imi aduca aminte :roll:

marian_iam
V.I.P.

06 Feb 2008, 16:17

si daca ai card de 300 ron cum ai tu....si nu consum decat 250 ron, banuiesc ca platesc doar cat consum. nu cat poate fi maxim creditat cardul! nu?
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Opel Astra GSI

Puffy

06 Feb 2008, 16:20

Normal ca platesti exact cat consumi... bagi de 50 toata luna, iti vine factura acasa de 50.... bagi 100 toata luna, vine factura 100 acasa....
Important e ca pe 11 sau 12 ale lunii sa fie cardu plin cu suma pe care ti-o dau ei...
Acum iti dau in functie de salariu, cand am facut eu, mi-a dat pe ochi frumosi... era promotie...
Ultima chestie care au facut-o, poti sa faci si cumparaturi din magazinele din statiile Rompetrol cu acelasi card :)

marian_iam
V.I.P.

06 Feb 2008, 17:35

simpatic...ma bate gandu sa-mi fac si eu...dar nu sunt inca hotarat!
Opel Astra GSI

julia_crista

07 Feb 2008, 01:32

nu-ti face. de fapt faci cum vrei. dar crede-ma pe cuvant. cardul ochiul dracului. sti ca il ai si ca platesti "la toamna" si il storci, dupa aia cand tragi linie si trebuie sa il platesti nu mai este asa dragutz.
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu "i"

blowwind

21 Feb 2008, 10:59

Puffy scrie:
Pe 10... da am platit odata pe 20 :oops: si nu a zis nimeni nimic... doar ca m-a sunat una sa imi aduca aminte :roll:

hehe ... te`am batut :)) cel mai tarziu am platit pe 28 :D
Imagine
Honda Accord 2.4 - VW Polo 1.2 - Subaru Forester 2.5XT
www.streetzone.ro

el_ovy
HVN

20 Mar 2008, 13:42

M-au pacalit si pe mine sa-mi fac azi... :lol: Doar cu buletinu'. 300ron credit.
Seat Leon (1P) 2008 1.6 102cp Candy White

julia_crista

20 Mar 2008, 13:47

te-au pacalit sau i-ai pacalit?????!!!!!!!

el_ovy
HVN

20 Mar 2008, 13:49

M-au convins e mai corect spus. :D
Seat Leon (1P) 2008 1.6 102cp Candy White

PapaGiorgio
D U D U

25 Apr 2008, 12:03

hmmmm... :roll: ...cred ca imi fac si eu. mai ales ca m-am axat pe efix. limita de 300 ron mi se pare mai mult decat ok pentru nevoile mele. :salute:
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC

mususk266

Re: Card Fill&Go

07 Aug 2009, 14:51

am si eu, l-am folosit de cateva ori si s-a dovedit chiar ok pentru ca l-am folosit in deplasari lungi in afara orasului sau in caz de urgenta ca sa salvez cash-ul.
ce nu-mi place e ca trebuie sa ma duc la banca, dar sa nu se inteleaga gresit, este primul lucru care-l fac cand ma reintorc in oras, nu-mi place ca trebuie sa stau la coada la banca si cea de-acolo nu prea stie care-i treaba cu fill&go :shock:
asteptam alte pareri, l-ati folosit? cat de des? sau doar ca mine, la deplasari lungi(concediu) sau ca un back-up cand ramaneti fara cash in buzunar.
va este de folos sau il tineti uitat in portofel?
Altea Freetrack - viewtopic.php?f=79&t=12288"

Ceasuri Moderne si Vintage - https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos

Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în jur! (Mahatma Gandhi)

Dacul

07 Aug 2009, 21:06

si eu am de vreo un an de zile, e ok, intirzii frecvent cu plata :oops: , luna trecuta am depasit cu vreo 10 zile si mi-au bagat vreo 5 lei penalizari. e bun ca nu mai platesc de fiecare data, dar cind vine sfirsitul lunii si dau 3 milioane...parca nu mai e asa de bine. mare atentie ca la pompa nu iti da bon fiscal, trebuie sa mergi la casa sa il soliciti.

bebitz

07 Aug 2009, 23:08

sunt bulversat...e chiar asa de greu sa stati la casa sa platiti....din ce am vazut mai sus o groaza de taxe pt cardul asta(de facut,de intretinere..)pana la urma mai bine imi pun benzina din banii aia.si ca solutie de rezerva mereu am bani pe cardul meu de la banca.nu va acuz,pana la urma sunt finantele voastre si faceti ce vreti cu ele,dar ei mereu au de castigat din urma acestor accesorii de confort
White Ibiza ;1.2 70 cp