Jeff scrie: Alt motiv pentru care e bine sa folositi CO mai mare decat scrie in manual este calitatea combustibilului de la noi, mai ales la benzinariile mai slabute. Adica scrie 98 pe pompa, dar realitatea e mai sumbra.
Iti respect parerea, dar inclin sa cred ca nu e asa. Si o sa-ti dau un exemplu. Am locuit la Munchen un timp si am folosit o masina care a fost alimentata doar cu benzina din Germania cu cifra octanica 95. Apoi am venit in Romania cu masina respectiva si am continuat sa folosesc acelasi tip de combustibil (95) din Romania. Masina nu mergea nici mai bine nici mai rau. In anul urmator am mers cu masina din nou la Munchen si cu ocazia aia am facut si revizia si am solicitat in mod expres mecanicului sa verifice motorul si sa caute daca exista semne ca masina a mers cu benzina de proasta calitate. Nu existau aceste semne.
In alta ordine de idei, se stie ca benzinariile independente (micii benzinari, ca sa le zic asa) mai "boteaza" benzina cu diversi compusi, mai mult sau mai putin daunatori motorului. Insa daca alimentati de la retele (OMV, Petrom, MOL etc) benzina e la fel peste tot. In plus, fiecare apreciaza in mod subiectiv performantele motorului sau. Daca te uiti peste alte discutii de pe alte forumuri, o sa vezi ca fiecare are o statie preferata, nu se ajunge niciodata la un numitor comun in privinta celui mai bun tip de combustibil. Si ca parere personala, pentru mine cea mai buna benzina e cea cu cifra octanica pe care o recomanda producatorul, cumparata de la o retea mare (Petrom, MOL etc.)
Aa.. si sa va mai zic o chestie..asta ca fapt divers. In 2005 am cumparat un Seat Altea nou si de atunci in 98% din cazuri am bagat benzina de la aceeasi statie Petrom si de la aceeasi pompa (nr. 7) si acelasi tip de benzina (ce scria pe capacul rezervorului). Masina merge perfect, nu am avut nici o problema ci arderea, nimic..
Trageti voi concluziile de aici...