intalnire cu pakyman la iesirea de pe autostrada, la cernavoda, se ducea la mare, m-a sunat si ne-am intalnit, eu am venit cu fata, el era cu toata familia
intalnire cu pakyman la iesirea de pe autostrada, la cernavoda, se ducea la mare, m-a sunat si ne-am intalnit, eu am venit cu fata, el era cu toata familia
frumoasa intalnirea, dar mai ales scurta plimbare - a fost prima oara cand am avut ocazia sa ma plimb cu 300 de cai (pardon ARMASARI puri sange). Foarte multumesc. baiatu mare a intrebat cand ne cumparam si noi, si cel mic m-a batut la cap tot drumul "mai tare tati, mai tare, cu viteza"
raman dator
Viaţa e scurtă,încalcă regulile,iartă repede,sărută încet,iubeşte cu adevărat,râzi din toată inima şi niciodată nu regreta ceva ce te-a făcut să zâmbeşti!
merg sambata seara in ilieni- covasna , popasul Caprioara. cineva de acolo?
nascut talent , mort speranta ! ______________________________________________ felina neagra, nabadoaioasa- 105 CP, 1,6 16 v ===>senzatie majora, cu 40 la ora!<===
spontana de la sibiu ... cosmin si yo! multam fain cosmin pt tot!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro