bogy scrie:The teacher scrie:Cu riscul de a fi OFF-Topic: Teacher vorbeste in numele tau, la mine in cap, in folderul cu orientarea scrie "hetero"am uitat sa-i spun omului , ca noi suntem cam GAY ..............si poate asta e o cauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Cat despre nemultumirea ta R Z W ce pot sa zic: Acuma la Bran a fost prima mea intalnire la care am participat. Erau o multime de oameni. Nici macar dupa 2 zile n-am apucat sa intru in vorba cu toti. Am stat la locul meu, am vorbit cu cei din jur, de la o seara la alta schimbam locul la masa ca sa vorbesc cu mai multi. Cu unii m-am incins la povesti, cu alti am schimbat doar cateva cuvinte. A fost bine. Cum spuneau si ceilalti. Mai mergi la intalniri, stai pe langa unul-altu, intra in discutie si incet-incet o sa vezi ca o sa fi bagat in seama de totiEu mai trebuie sa merg la cel putin 2-3 intalniri pana sa ma pot lauda ca ii cunosc pe majoritatea
bamse scrie:cand vroaim sa scriu si eu ceva.....bine ok.....de abia astept sa ne vedem in seara asta!
francy scrie:sucul ca sucul dar trebuia sa veniti sa ne jucam bowling! mi-am luat o bataie de m-au omorat! stie el marian, prietenul meu![]()
super tare sus acolo! cam scumpisor dar mai mergem ca daca suntem multi nu se simte!
nici eu nu m-as inscris dar deh , la spontane putem fi spontani!!!