leutul meu a primit un set nou de 5 jante KESKIN 225/45 r17.jantele leam luat cu tot cu cauciucuri.inaite am avut tot 17 da astea au ET 30,ies din caroserie si pare mai plina masina,nu mai da senzatia k e roata bagata in caroserie.akm cateva poze ca sa vedeti cum arata.masina e nespalata da o bag in ''spital'' in cateva zile k nush cum am lovit bara fata si spate deci in 2 3 zile revin cu kitu de cupra si sa speram cu o suspensie.
Seat Leon SPORT-UP Magico Black CUPRA LOOK & SOUND
ti-am unit cele 2 topicuri deschise de tine pentru leonul tau! de acuma incolo, da new post. nu mai da new topic.
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
post reply .... scuze! deci ... daca vrei sa scrii in topicul masinii tale, dai POST REPLY! daca vrei sa deschizi un topic nou (la probleme sau un subiect care nu a fost discutat inca, dai NEW TOPIC) nu inainte de a da "cautare".
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
mersi mult pentru sfat. in legatura cu jentile,da sa stii ca sunt super solide...sunt putin mai grele decat cele pe care le`am avut inainte ...urmeaza interiorul jantei negru si buza cromata...am mai vazut pe o alta masina si sper sa dea si la mine bine ...mersi si numai bine drumuri bune!!!
salutare la toti...stiu ca am intarziat cu pozele dar am avut un necaz mare:am luat apa la motor si am fost nevoit sal skimb:(( in fine acum e bine totul si sa va arat cateva poze cu modificarile: -kit cupra(bara fata,bara spate) -pleoape -grila fata foliata(o invistitie mica dar o skimbare majora dupa parerea mea arata super tare) -inscriptia L E O N din spate a fost scoasa(din nou o skimbare majora) -jante keskin 225 45 r17 Ca planuri de viitor ar fi:suspensie sport(erau programate da am avut necazu cu motoru:(((),jantele negru pe interior,cotiera si o toba sport. asta e deocamdata sper sa va placa,io sunt foarte incantat,mai e de munca dar pana akm e bine...sal si drumuri bune