kenzo_boy scrie:nu are rost... o sa o spal...dar daca mai ies cu ea din bucuresti...ar trebui sa fac niste cheltuieli total eronate!sau stii tu spalatorie moca?:D
kenzo_boy scrie:ms....acum nici nu vreua sa ma uit la ea...nu imi place cum arata...zici ca e neingrijita...o duc la un salon de infrumusetare...dar sa se mai incalzeasca
agent smith scrie:ce masina tare!! laser frate...
agent smith scrie:ce masina tare!! laser frate...
kenzo_boy scrie:pai am montat pentru presiune turbo si ulei + temperatura ulei...este facut custom la ghetto tuning si ceasurile cumparate de pe net.cu placere
ser_kmh scrie:kenzo_boy scrie:pai am montat pentru presiune turbo si ulei + temperatura ulei...este facut custom la ghetto tuning si ceasurile cumparate de pe net.cu placere
ce marca si cine ti lea montat si cum.mrs
ser_kmh scrie:kenzo_boy scrie:pai am montat pentru presiune turbo si ulei + temperatura ulei...este facut custom la ghetto tuning si ceasurile cumparate de pe net.cu placere
Bogdan' scrie:ser_kmh scrie:kenzo_boy scrie:pai am montat pentru presiune turbo si ulei + temperatura ulei...este facut custom la ghetto tuning si ceasurile cumparate de pe net.cu placere
doar turometru sau temperatura ulei daca iti mai pui ca din cate am vazut al tau e aspirat.asa numa sa fie acolo de aspect nu cred ca ar merita.
fff tare masina,are potential,arata super tare:)astept sa o vad live:)