eu am fost la ITP......a fost o intreaga aventura, nu vroiau sa mi bage masina la role / testat frinele si suspensia pt ca este foarte joasa si se jurau ca atinge ; dar am facut eu proba cu pachetul de tzigari, am vazut ca este mai mare decit marginea de la "saracia" aia de rola si am bagat masina; apoi a inceput distractia, au repetat testul de frina de 3 ori pt ca - atentie - iesea prea bine

am ris cu lacrimi, jur, le -am spus sa nu mai repete testul ca am frine brembo si alea chiar tin; moment in care scoate nenea maxima duma si mi spune ca "in cazul asta trebuie sa merg la RAR daca am modificat sistemul de frinare"........eu zic ca asa este de serie cupra R, el se jura ca nu stie, eu spun ca nu ma pasioneaza ce stie, am platit taxa sa mi faca ITP, sa l faca , sa i faca poze, sa faca ce vrea el numai sa nu ma f....ugareasca la nervi !! apoi se apuca de testul de amortizoare , pe ala nu a vrut sa l mai repete ca si a dat seama ca nu e carutza obosita; surpriza a avut o cind am scos masina de pe role fara sa mai actioneze el nu stiu ce frine hidraulice bla bla - nu i am spus secretul ca am LSD si ca iese masina instant ; a, si inca o faza tare, au repetat testul de noxe de 4 ori si ambala saracul ala masina de mi venea sa l scot de git pe geam din masina, auzi la el, ies noxele prea mici - aici ori era aparatul lui obosit ori catalizatorul meu de 200 celule este foarte smeker, eu sincer sa fiu nu credeam ca trec noxele avind in vedere ca am catalizator sport si AFR ul este mai bogat din soft