buna dimineatzaaaaaaaaaaaaaaa.
ma doareee capu tare tare tare rau.
si azi e miercuri.
grecutzu2005 scrie:stai linistit ca nu m-am suparat. dar nu mai beau in timpu saptamanii de vreo 2 luni. ca nu puteam face fata. am imbatranit. alte zile beam pana la 6 dormeam 3 ore ma trezeam si veneam la lucru. bineinteles mahmur.
nu e a meu e a lu un prieten de ala de 8 giga. cu versiunea 3.0.
eu vreau sa imi iau de 36 sau 32 cat e cel mai mult. aseara am umblat pe el si am vazut ca sunt foarte utile daca sti sa le folosesti si ai nevoie de tot felu de programe![]()
dar nu am putut sa imi dau seama daca are wairles
grecutzu2005 scrie:eu vreau mai mare![]()
pai de exemplu daca vreau sa adaug o melodie am reusit aseara dar nu stiu cum. cum pot sa fac sa o pun ca ringtone?
grecutzu2005 scrie:da am vazut dar mi-e frica sa nu se duca draq telefonu. ca am inteles ca e pentru versiunea nu stiu care. si eu pentru versiunea 3.0 nu am gasit.
Nicky scrie:Va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup, I'm back.
Abia am ajuns si am parasutat direct la munca. Frumoasa Grecia, ce sa zic. Cam cald, tot mai bine e aici. Pun poze mai tarziu, mai am restanta si cu pozele de la Berlin, stiu stiu.
Saptamana frumoasa sa va fie si sa fiti cei mai veseli, ghei style![]()
![]()
![]()
Mumoase pozele, Trainelu. Felicitari pentru deplasare.
Ghei 2, ce ti-a facut ala, l-ai batut? Lasa ca vine concediul si te spargi in figuri. Kalimeraaaaaaaaaaaa!!!
Bubu, ai fost la Ploiesti la Clean Look?
Deep, go for the jeeps, ca stiu ca iti plac, te vazui si la munte cu X3-ul ala si iti cam placea, ce sa zic
retardel, nu am timp nici sa respir, pe cuvant de cercetas. Dar vreau si eu sa vopsesc stoapele
Sa imi lasi in PM nr. tau de telefon si sper sa ne vedem saptamana asta sa le rezolvam. O sa ajung cu masina la un service ca sa install suspensia cea noua la mana a doua![]()
![]()
![]()
Axel, vine vineriSi atunci sa vezi partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy