Kakaliciu scrie:bogy ma faci de toata bafta...
Sorry, dar acuma ce vrei sa fac? Sunt si eu mic si pros si cu bube in cap (de la varicela) si ma bat toti (la cap)

Kakaliciu scrie:bogy ma faci de toata bafta...
grecutzu2005 scrie:si mie mi-ai facut scarbableahhh.
Nicky scrie:Erase / Rewind
Schimbam subiectul. Ziceti-mi de detectorul ala, ca va mananc! E bun? Ce recomandati! Vreau unul ieftin si foarte bun, sa miroase politistii din Ct cand eu sunt in vizita a Tm.
Astept! ... mult si bine!
Kakaliciu scrie:Eu stiam ca vor fi interzise...asa ca investitia mi se pare sensless
Nicky scrie:Kakaliciu scrie:Eu stiam ca vor fi interzise...asa ca investitia mi se pare sensless
Pe bune? Eu nu am auzit de chestia asta. Oricum, cand ii vad, il ascund. Si pana una alta, mai bine le dau detectorul decat permisul, ca ies mai bine per totalCe, nu?!
Mama lor, alta treaba n-aveau decat sa interzica jucariile
bogy scrie:Asa a patit tata odata. Nu avea masina si a imprumutat una. Dar si-a luat detectorul (erau interzise dar el a gasit unul de cumparat) si venea de la Bucuresti si in spatele nostru (eram si eu cu el) era duba de politie. Si cum au zis eu, au vazut ecranul detectorului de pe bord prin luneta. Si eu anuntat un echipaj ceva mai in fata. Si l-au oprit pe tata. Si a inceput tata un "Scandal" a inceput sa se planga si sa se roage de ei sa il ea. Parca il si aud: "Domnule, din partea mea ia-l si aruncal, ca nu e al meu, nici masina si tipa ca idiotu la fiecare benzinarie, dar nu l-am scos ca am vrut si eu sa vad cum face cand vede un radar, dar nu am intalnit nici unul. Dar ma deranjaza ca e luminea prea puternica, urla prea tare. Ia-l domn'le ca apoi vad eu ce o sa-i zic prietenului meu. O sa ma injure probabil cateva zile si o sa imi ceara masina, dar acum asta e...." Si tot din astea. Normal ca nu l-au luat si l-au lasat pe tata sa plece. Iar eu nu ma puteam orpi din ras!![]()
Kakaliciu scrie:Nicky mai ai putin si-ti schimbi locatia de sub avatar
Nicky scrie:Kakaliciu scrie:Nicky mai ai putin si-ti schimbi locatia de sub avatar
Mai am putin si-mi schimb pantalonii ca mi i-au sfasiat politistii. They like it rough
Thanks for reminding me, Cata! Si pe Hi5 tre' sa o schimb