fac bine grecutzu...ma cam doare capatzana...cred ca d'aia sunt si asa...tu ce faci? de fapt...voi toti ce faceti? lasa...vorbiti de ale voastre...ma extrag din ecuatie enjoy
)) so...grecu e pissed off ca s-a dus la munci... nicky...nu mai comentez..ca faci planton la aia acolo..serios...nu te mai duce zilnic..fa putin pe inabordabilul..poate te faci si tu cu o marire de salariu.. catalina doarme tu eddy ce faci?
nu e nimic interesant...boy talk...tampenii ;;) eddy...de ce te plictisesti? ia-ti un job...du-te si tu in irlanda...si dupa o sa poti fi si tu pissed off ca nicky si grecutzu :d ai avea viata mai palpitanta... sau daca nu...go nude skydiving or sumthin ' sau ca jerry seinfeld...scuba diving..another sport where your main goal is to...NOT DIE
Da da.. buna dimineata.. azi tre sa ma duc la serviciu.. pfuuu ce lene am Tot azi s-a dus bebe cu masina in service.. eu nu m-am dus ca mi-e lene sa ma intorc fara masina.. mi-e frica de taximetristi.. niste nebuni Iar nu stiu ce sa mananc azi.. tot de lene.... Voi ce faceti..? Te pup Ela ela ela e e e Si pt baieti kinky kisses de la obraz la obraz