11 Ian 2010, 02:21
Intr-o parcare subterana la un carrefour, stau destul de prost la capitolul indicatoare cei de acolo. Ca sa vezi, eram pe o alee cu circulatie in ambele sensuri am avut si un pic de viteza iar la un moment dat mi-a iesit un logan in fata de pe o alta alee care era sens unic, numai ca loganu era pe interzis, eu m-am speriat deoarece cand m-am dat jos din masina dupa impact mi-a sarit in ochi un cedeaza trecere dar era pus pe celalat sens de mers fata de cum mergeam eu si dupa aceea am realizat ca pe sensul meu nu era pus vreun cedeaza trecere. Dupa un circ acolo cu celalat sofer de fapt doar el se certa cu mine ca eu eram prea ocupat sa analizez cine era de vina nu de alta dar in lipsa de casco.....Intr-un final la politie dupa indelungi dezbateri concluzia a fost ca el era vinovat fiind pe interzis si oricum tinand cont ca pe sensul meu nu exista acel cedeaza trecere, era obligat sa imi acorde prioritate de dreapta. El si-a luat si amenda iar eu am plecat cu copia dupa asigurarea lui in brate si uite asa. Masina nu a patit cine stie ce, aripa stanga si bara sa vad pe lumina mai bine ce si cum.
Opel Vectra 1.6 101 Cp Hatchback
Think global,not local!