am citit acum ....si am scris ca e din 2003 (din 2003e alui cumnatul meu)leutza e din 2005 am gresit o am de 4 ani anul asta e prima data can iam trecut itv..... si va pupik pe totziiiiiii
este foarte frumoasa ... eu, unul, daca as avea bani. ti-as cumpara masina! bafta la vanzare!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Doamne, daca l-as avea, nu l-as vinde nici daca ar trebui sa mananc radacini din padure L.E. Care aveti bani la ciorap, va faceti cu o pieas de colectie , eu din pacate am ciorapii rupti si am pierdut tot cash-ul
Seat Cordoba 2006 1.4 16V 100CP Rosu Emocion
Magazin piese de schimb, consumabile si accesorii Service auto, lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si statie ITP
E, nici al tau nu e rau de loc, chiar e superb , imi place mult tapiteria din piele alba. Pacat ca vrei sa il vinzi, sau poate ne surprinzi cu o Cupra ?
Seat Cordoba 2006 1.4 16V 100CP Rosu Emocion
Magazin piese de schimb, consumabile si accesorii Service auto, lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si statie ITP
Ola chica... și io te pup Auzi... ia zi-ne și nouă cu cine trebuie să vorbim să ne fure și nouă mașina, după care s-o găsim și s-o facem ca a ta (mai puțin culoarea, evident) pe banii asiguratorului?