weederash scrie:vazut de cateva ori c4 la Ferdinand ( Dimitrov ) si ibiza KTL la cinema Aurora.. presupun ca pe acolo stauSalutari
dap p acolo stau salutari si respect
weederash scrie:vazut de cateva ori c4 la Ferdinand ( Dimitrov ) si ibiza KTL la cinema Aurora.. presupun ca pe acolo stauSalutari
BALTAZAR2003 scrie:Salutari Duncan.
intersectie Timisoara cu Moinesti...
Breazu scrie:Sambata domnul Matrixu a fost la munte,parol...l-am vazut eu....In jurul orei 13.30 eu veneam dinspre Ploiesti,el se ducea,iar viteza amandorura era evident mare deci nu am avut timp de salut asa ca...salutari acilea si sper ca te-ai dipstrat.
Remus scrie:Ma intorceam de la Snagov cu familia!
Kakaliciu scrie:Salutari RZD.. ti-am facut din mana azi pe Lucretiu Patrascanueram in spate ca in fatza nu aveam loc de cioburi.
te salut.ai o masina super misto
razmih scrie:Kakaliciu scrie:Salutari RZD.. ti-am facut din mana azi pe Lucretiu Patrascanueram in spate ca in fatza nu aveam loc de cioburi.
te salut.ai o masina super misto
Ahaaaaaa. Salutare![]()
Chiar ma miram cine imi face cu mana, ca nu vazusem niciun sticker si am vazut interesul de a ma urmari de cand ai iesit din parcare.
Ma intreba prietena mea cui ii fac cu mana, zic nu stiu, dar mi s-a facut cu mana din Leonul ala negru din fata![]()
Pe acolo parchezi, ca am mai vazut Leon negru parcat pe acolo de mai multe ori?