aaa si o ibiza cu nr de Galati, stopuri fumurii si jante misto, dar fara sticker la delfinariu in Varna
livache'87 scrie:Leon 1P la intrarea in statiunea Konstantin & Elena in Bulgaria (singurul Leon care l-am vazut in 350 km facuti acolo)eu ieseam, el intra...el a dat flash primul, ma gandesc ca poate e in club...nr de Bucuresti dar altceva nu mai tin minte
![]()
aaa si o ibiza cu nr de Galati, stopuri fumurii si jante misto, dar fara sticker la delfinariu in Varna
Miky&Bogdan scrie:Azi pe la 18:30 l-am vazut pe Gamer pe Str. Berzei, el a mers inainte iar noi am facut stanga pe Plevnei. Mai intai am vazut stickerul apoi numarul B555GMR si l-am identificat.
Salutari
catalinutzu scrie:mda chiar eu eram,acolo stau,salutari
umfrider scrie:livache'87 scrie:Leon 1P la intrarea in statiunea Konstantin & Elena in Bulgaria (singurul Leon care l-am vazut in 350 km facuti acolo)eu ieseam, el intra...el a dat flash primul, ma gandesc ca poate e in club...nr de Bucuresti dar altceva nu mai tin minte
![]()
scz de offtopic la ce hotel esti in konstatin si elena?