aLeXx scrie:vazut astazi pe la 2 jum 3 pe colegul c_kst(cristi) si a lui UZZ la intersectia Matei Basarab (cred) cu Corneliu Coposu era parcat acolo...![]()
Salutari aici
Salutari alex,si ms pt stergatorul tras

aLeXx scrie:vazut astazi pe la 2 jum 3 pe colegul c_kst(cristi) si a lui UZZ la intersectia Matei Basarab (cred) cu Corneliu Coposu era parcat acolo...![]()
Salutari aici
C_kst scrie:aLeXx scrie:vazut astazi pe la 2 jum 3 pe colegul c_kst(cristi) si a lui UZZ la intersectia Matei Basarab (cred) cu Corneliu Coposu era parcat acolo...![]()
Salutari aici
Salutari alex,si ms pt stergatorul tras)))))
patzaichin scrie:Iar stateam cu Bamse la o tigara cand de data asta a trecut nepasator Bogdan))
Bamse scrie:stateam cu patzaichin la o tigara, si au trecut cornel in mare viteza, urmat la ceva timp de bogdanel care era pierdut cu okii la semafor.
C_kst scrie:Vazut pe alexx azi pe la 16 si ceva la capat antiaeriana(bariera)....am dat claxon.....am turat dar nimic))...era cu gandul in alta parte
))
Bamse scrie:stateam cu patzaichin la o tigara, si au trecut cornel in mare viteza, urmat la ceva timp de bogdanel care era pierdut cu okii la semafor.