vazut raducu cu al lui leon negru in jur de ora 8 jumate pe traian eram cu buburuza de munca care, pe langa faptul ca nu are aer sau servo(optionale de lux) nu are nici macar claxon.....asa ca nu m-am putut face observata.....
Astazi de dimineata m-am intilnit cu Matrixu si al lui Goe la Casin, salutat doar din priviri, nu am avut timp sa mai fac cu ochii.
Salutari si pe aceasta cale.
vazut azi pe domnu cristi cu a lui masinuta pe L.Rebreanu, se grabea rau de tot si nam reusit sa-l salut
aaaa.......era sa uit,duncan tiam vazut din nou masina
Da , pe acolo imi fac veacul , si cand ma grabesc , o fac................. , sincer imi pare rau ca nu te-am vazut , macar un claxon sau un flash sa ne dam , nu..........
Vazut Cristi, Duncan, Remus, Leo, Puffy, Bamse, Marian.....aseara....facut cu farul, cu mina, cu ochiul, dat noroc...asa cum trebuie.. :wink:
Daca am uitat pe cineva, imi fac mea culpa si-mi cumpar Lecitina.
baltazar. berti, smokerson.... dau eu lecitina in locul berii de la cinstea de aseara!!!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro