gamer555 scrie:prin sinaia PH .. PUF o ibiza cu sticker. cand sa trec strada spre masina mea am vazut in trafic si pe "Bihoreanu" cu al lui leon BH .. ZKU. am facut cu mana de pe mijlocul strazii dar se uita lung la mine fara sa isi dea seamaar trebui sa inventam un semn ceva ca sa ne vedem si cand suntem pe jos
gzhazh scrie:B 76 SAF in parcare la carrefour, acum 1 ora. Ma intorceam de la pranz. Facut flashuri, facut cu mana, depasit semnalizat, ce mai...ma mir ca nu ne-am tamponat
D`eh eram si eu entuziasmat ca nu am mai vazut sticker de mult!
retardel scrie:gzhazh scrie:B 76 SAF in parcare la carrefour, acum 1 ora. Ma intorceam de la pranz. Facut flashuri, facut cu mana, depasit semnalizat, ce mai...ma mir ca nu ne-am tamponat
nu-i panica) plecam de la munca...si ieri ne-am jucat pe zapada in parcare la brico, remember?
) toate bune!!!!!!
Bynx scrie:KIP astazi pe la ora 14 pe la hala Traian.
Salut Nickyyyyy!
grecutzu2005 scrie:Bynx scrie:KIP astazi pe la ora 14 pe la hala Traian.
Salut Nickyyyyy!
nicky ce cautai tu in hala traian in data de 24? ? ? hmmmm..... te-am prins...![]()
Nicky scrie:Emil, aLeXx, salutareeeeeeeee! Sunt cam distras la volan, nu vad si nu audcele buneeeeeee!!!
CataLIYna scrie:1.Am dat peste prietenii lui Bogdan la o benzinarie inainte de Valenii de Munte.
2.TNS aseara pe la 9, oprit- salutat.
retardel scrie:gzhazh scrie:B 76 SAF in parcare la carrefour, acum 1 ora. Ma intorceam de la pranz. Facut flashuri, facut cu mana, depasit semnalizat, ce mai...ma mir ca nu ne-am tamponat
nu-i panica) plecam de la munca...si ieri ne-am jucat pe zapada in parcare la brico, remember?
) toate bune!!!!!!
gzhazh scrie:retardel scrie:gzhazh scrie:B 76 SAF in parcare la carrefour, acum 1 ora. Ma intorceam de la pranz. Facut flashuri, facut cu mana, depasit semnalizat, ce mai...ma mir ca nu ne-am tamponat
) toate bune!!!!!!
Da, dar nu stiu de ce nu ma gandisem sa te salut. Tu parca mergeai normal prin parcare, eu eram ala de ma dadeam de-a duraCrezi ca deranjam pe cineva daca dam un cerculet doua pe acolo ? Ma refer la camere de vedere, ca sunt tentat sa ma mai dau si azi pe la un 11