Oriunde merg si orice fac, in fata vad doar rosu-alb / Sufletul meu e colorat, in alb si rosu, rosu-alb ! SOLO DINAMO! ------------------------------------------------- Leon 1,4 100 cai frumosi , Candy White& Beautiful
vazut in jur de ora 18.00, 27.07.2008 la iesire din Basarabi spre bucuresti, o masina cu nr CV-18-WRC...nu stiu cine era, dar tare frumos era leonul ...apropo Ace, cred ca ti-ai fi dorit un elicopter atunci, nu?...ca sa eviti coada aia imensa...
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
da, multumesc!... mai pentru femei de 25 de ani asa, iti dai seama ca va trebui schimbata la un moment dat cand apar copii, scaune de masini, gradinita, etc
:) da, multumesc!... mai pentru femei de 25 de ani asa, iti dai seama ca va trebui schimbata la un moment dat cand apar copii, scaune de masini, gradinita, etc
ai planuri deja?
e draguta foc! s-o stapanesti cu placere!
Vazut in noaptea asta pe la 12 si ceva pe Bd Unirii un Leon alb frumos, cu body kit si masca radiator neagra, nr de inmatriculare B-xx-PGA...e de la noi? Am avut o tentativa de "tras" dar aveam treaba si am renuntat rapid.
Seat Leon FR TDI | Cylinders: 4 | Power: 46 HP | Maximum Speed: 133 km/h