hristos a inviat pentru toti posesorii de seat si nu numai. dupa sarbatorile de paste sper sa ne intalnim mai multi sambata (ca atunci pot ). v-am salutat. si ... ne vedem pe strazi
mai pe forumul asta nu mai spune nimeni nimic? asa ocupati si plecati ati fost de Pasti incat forumu asta saracu si-a petrecut sarbatorile cam singurel!!! ......eu zic sa ii facem un cadou si sa ne intalnim
Langa cel mai inalt punct al Fericirii exista si cea mai adanca prapastie a Durerii!!
Domnijoara adutzzaa.. te plimbarici pe mamaia la intersectie acolo unde faci dreapta sa ajungi la casa de cultura . seat leon rosu . am facut cu avariile ? nu ma cunosti . te stiu doar de pe forum
as incepe eu o intalnire da nu stiu ce fac week-andul asta ca tre sa plec pe undeva dar se poate sa nu plec. asa ca sa inceapa altcineva si dk pot vin si eu.
salutare la toti membri pe cand urmatoarea intalnire la Constanta?? sau nu se mai fac intalniri, as propune o spontana vineri 18:30-19:00 in portul tomis jos acuma veniti si voi cu idei si propuneri
Salutari la toti din Hamburg! Am inceput voiajul bine si sper sa termin la fel si poate reusim sa ne vedem la toamna! Bafta si numai bine! O vara cat se poate de frumoasa!