veneam si io la intalnire ca sunt prin costinesti, chiar am vorbit cu mususk da am inteles ca el nu vine asa k.....dak se mai tine intalnirea datimi si mie un bip, sms, tel, ceva cumva 0763994959
Saptamina asta nu se va tine intilnire, avind in vedere interesul foarte scazut si lipsa participantilor. E sarbatoare, lumea se duce la petreceri ( sau la munca... ), o lasam pe saptamina viitoare. La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
azi...din lipsa de ocupatie mi-am dat litere jos cu IBIZA .... fara urme:D... imi pare rau ca nu s-a mai tinut intalnirea, oricum avand in vedere ca e Sf. Maria multi dintre noi n-ar fi putut ajunge... eu voi pleca si nu voi apuca sa va stresez sambata viitoare...Be safe!
nici eu n`o sa fiu saptamana care vine.sambata-duminica cred ca o sa fiu prin Sibiu, poate ii prind pe cei de`acolo.crsKross te`am vazut saptamana asta in intersectie la dacia.erai pe bd.tomis si te indreptai spre tomis III.eu eram pe bd.lapusneanu treceam spre trocadero.era prea mare distanta ca sa ma vezi ca eu sunt mititel
Nothing is coincidence ! You can't feel the SDI power because it doesn't exists. Seat Cordoba-Vario SDI 2002 -CT 89 VIC- viewtopic.php?f=68&t=3836
aa..era sa uit..mi-am facut rost de sticker..multumiri lui Octa din TM..dar astept urmatoarea intalnire de la CT ca sa ma ajute cineva cu mai multa experienta sa-l lipesc.
Nothing is coincidence ! You can't feel the SDI power because it doesn't exists. Seat Cordoba-Vario SDI 2002 -CT 89 VIC- viewtopic.php?f=68&t=3836
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
buna seara tuturor! am revenit si eu printre constanteni,acasa.m`am intalnit aseara in trafic cu pepsi si am fost putin dezamagit cand mi`a zis ca nu prea mai exista intalnirile clubului seat din ct @luci&dana: mersi frumos de binevointa! la prima intalnire am sa te trag de maneca!
1. luci&dana - dar haideti sa mai schimbam locul...poate v-ati plictisit de portul tomis si aveti alte propuneri
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4