pepsi scrie:1. grozea marian
2. luci&dana
3. dacul
4. pepsi (premiera f.nenorocoasa =)) mi-am spalat masina acum la 3 dimineata, si la ora 3:30 a inceput sa picure) lista curgeee
5.
Dar, asa se intampla intotdeauna

pepsi scrie:1. grozea marian
2. luci&dana
3. dacul
4. pepsi (premiera f.nenorocoasa =)) mi-am spalat masina acum la 3 dimineata, si la ora 3:30 a inceput sa picure) lista curgeee
5.
V.A.B scrie:crsKross..esti cumva tipul q ibiza noua alba si ai nr B-02-UHO sau cva in genu`?..a fost ok la intalnire..eu unul fiind in premieracu cordoba-vario rosie SDI..mi`am facut o parere ok..vba lui pepsi atmosfera a fst super..am stat d vb..eu personal am cun oameni noi..chiar imi pare rau k n`am putut sta mai mult ca a trebuit sa merg la un priveghi..dar imi place..o sa mai vin..adik voi incerca sa fac tot posibilul..sincer la catzi "ciutani" sntem q seat`uri prin CT ma asteptam s fim cva mai multi la meeting..da` o s am timp sa`i cun p toti
![]()
pana una alta..vreau si eu sticker,please !
deep scrie:luci&dana scrie:V.A.B scrie:crsKross..esti cumva tipul q ibiza noua albaquote]
crsKross este o ea![]()
))
e un punct alb pe care scrie ibiza, si inca niste "ciudatenii" chinezestidar intradevar este o ea .. in cazul in care nu ne`a mintit