Eu acum am vorbit cu mama....si mi`a zis ca in parcare nu avem voie sa ne intalnim. O sa merg eu sa vorbesc maine cu directorul sau cu seful securitatii ca sa nu ne goneasca si de aici:D. Nu`i problema mare ca directorul este pasionat de masini.
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
merci inca o data alex pentru urari, sincer, as fi venit, ramane pe weekendul viitor. dar va veni frate-miu cu leonul, eu o sa va sun sambata cand va veti intalni sa vad care-i treaba pe acolo pe la voi
Da , poate sa vina toata lumea , eu o sa stau la poarta sa culeg invitatiile .Participantii vor avea asupra lor o cerere catre directorul complexului Carrefour in care se obliga sa se poarte cat mai dezorganizat , sa conduca cat mai haotic , sa depaseasca limitele decentei doar cand este vorba de intalnirea ClubSeat .Cererea va fi la randul ei catalogata , amprentata ,inseriata si semnata de ambii parinti .Bafta la succes !