livache'87 scrie::hi probabil ca in timp se slabeste incuietoarea si nu mai strange cum trebuie...aceeasi problema am avut si eu la usa din fata stanga, chiar de cand am luat-o din show-room.Pana la urma s-a dovedit ca incuietoarea nu trage suficient usa si se misca cheder pe cheder, de acolo si greierasul.
probabil ca siliconul dat la spalatorie pe componentele negre din plastic si cauciuc mai amortizeaza sunetul pentru un timp, de aceea pare "mai inchegata".
baftala depistat greierasi
Am si eu de cateva saptamani un scartait destul de tare si de enervant, care provine din partea dreapta: usa fata dreapta, usa spate dreapta sau stalpul dintre usile din partea dreapta. Mai exact nu am putut sa localizez zgomotul, insa apare doar pe drumuri mai proaste unde masina este scuturata serios (sus, jos).
Credeti ca ar putea fi slabita o incuietoare la una din usile pe de partea dreapta si la denivelari repetate (sus-jos - cum sunt multe drumuri pe la noi) sa scoata acele zgomote?
Intre timp scartaitul dinspre parbriz s-a oprit de la sine. Sau a fost acoperit de scartaitul care vine din partea dreapta.