Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
cosminionut86
Subiect Autor
Mesaje: 1
Membru din: 07 Mar 2016, 21:45

Salut la toata lumea!

07 Mar 2016, 22:05

Am si eu o problema la un seat ibiza 2010 .Mi-a aparut in bord un mesaj ``KEY BAT`` ,am schimbat bateria la cheie dar nu imi dispare mesajul din bord.Am fost si la service si nu au stiut cum sa faca .Stie cineva ? Multumesc!
 
Avatar utilizator
cosminmunteanu78
Mesaje: 45
Membru din: 24 Feb 2016, 11:04
Localitate: Sibiu

Re: Salut la toata lumea!

10 Mar 2016, 20:59

Salut! Am gasit asta pe un site nemteac si am tradus cu google...."Acesta este un bug în unitatea de control comoditate și printr-o declarație consolidată ajută la o actualizare de software. Afectați sunt toate modelele 6R timpurii cu producatorul tahometru Continental. Cu toate acestea, această problemă nu apare la toate Identificatorilor. Motivul este că sensibilitatea pentru detectarea capacității insuficiente a bateriei este prea mare, și, astfel, lipsa de capacitate este mult prea devreme indiciu. Evident, eroarea apare întotdeauna atunci când pentru prima dată este utilizată a doua cheie. BCM poate aparent cheia sunt aceleași și au sugerat o scădere rapidă a capacității în cazul în care cealaltă tastă este utilizată cu alte starea bateriei. Cu toate acestea, VW este nici un har pentru această actualizare și este exigibilă cu 35 €.
Această postare a fost editata de 2 ori, ultima din Vanagaudi (09 ianuarie 2013)" nu stiu daca te ajuta...dar asta am gasit...eram curios ..nu am auzit de mesajul aata pana acum...

Trimis de pe al meu V1_ViperS folosind Tapatalk
Seat Ibiza ST, 1,4, 86 Cp, CGGB, 2010

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator