Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
turcu radu
Subiect Autor
Mesaje: 168
Membru din: 25 Sep 2011, 12:39
Localitate: Bucuresti
Contact:

problema clapeta acceleratie?

15 Dec 2014, 20:52

salut,s-a mai lovit cineva de urmatoarea problema? :in timpul mersului am ramas fara acceleratie, adica apasam degeaba pedala ,nu se accelera sau se accelera foarte greu.la ralanti motorul se tura singur fara sa apas pedala, scadea si crestea turatia .EPC si CHECK ENGINE aprinsi. am tras pe dreapta, am stat vreo jumatate de ora, dupa care am pornit motorul .mergea ok disparuse EPC ,am ajuns acasa.a doua zi dimineata a disparut si CHECK UL. de atunci merge ok . asta a fost sambata.
astazi am fost la un sevice unde nu am mai fost niciodata dar era aproape de munca. a pus tester si :domne tre sa schimbi clapeta de acceleratie te costa 10 milioane si 1 milion montajul!! mi sa parut ciudat ptr ca masina merge ...cum poate sa fie clapeta stricata daca merge? i am spus sa imi puna pe stick scanarea a zis ca nu se poate.... am plecat ...50 lei...asta e...
mi am adus aminte de un alt mecanic la care am mai fost ,l am sunat si m am dus la el .pus tester si nici o problema la clapeta doar la ECU a fost ceva intermitent sau ceva in genul , o eroare.mi a zis ca tre sa curat totusi clapeta si sa o adapteze ..
s a mai lovit cineva de chestia asta? cum s a rezolvat ? multumesc o seara buna
Ibiza 1,2 2006 Black

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori