cateva poze spion cu bara de cupra vopsita si montata acum astept ca cei de la casco sa faca plata ca sa pot sa iau masina si mai trebuie sa imi montez proiectoare P.S: drept urmare bara fata cea veche +grile+proiectoare sunt de vanzare
Puteai sa iei proiectoarele aftermarket de la TYC(parca) 110ron/buc sau sa pui cu lupa la 120-130ron/set, sunt unguresti(corp metalic si lupa din sticla)
am gasit pana la urma proiectoare originale intre timp am vopsit bandourile laterale in culoarea masinii, am montat in spate plafoniera stock cu care a venit masina si am montat camera marsarier ca bonus am montat "S"-ul inapoi pe grila frontala ca parca parea asa neterminata, acum eu zic ca arata mai bine
PS: nu am reusit sa leg firele de la camera la becul de marsarier. Stie cineva care este firul de la becul de marsarier ca am gasit 3 fire in lampa de pe portbagaj
cum ai tras firele pana in spate? da-mi o idee ca sa imi montez si eu o data si o data plafonierele alea.....ce le am prin casa de vreo 2 ani
am decupat plafonul in spate si dupa aia am bagat o bucata de sarma din spate in fata, am legat firele cu banda izoler de sarma si dupa aia am tras asa usor pana au ajuns in spate, cam asta a fost bafta si spor la treaba
eu am folosit un cuter si multa rabdare, cu o surubelnita iti faci putin loc la un capat, cat sa poti sa bagi lama de la cuter si dupa aia tai cu cuterul si tragi usor in acelasi timp, partea cea mai grea e ca iti ramane banda dubla adeziva pe usi, e mai bine sa te duci la un service ca ei au ceva special cu care se curata banda de pe usi, trebuie sa fie cineva priceput pt ca mie mi-a luat si un pic vopseaua de pe usa, trebuie sa le precizezi daca au mai fost vopsite usile